Ik laat los wanneer... (filmpje) | Loslaten

In de gehele maand oktober heb ik verschillende filmbeelden gemaakt van dingen die mij helpen te ontspannen wanneer ik chaos heb in mijn hoofd. Door deze dingen te doen, merk ik dat ik bepaalde gedachten wat meer van mij af kan zetten en dat ik op zulke momenten meer loslaat. Dit kan zijn door een wandeling te maken, een kop thee te drinken of dieren te aaien. Als reminder voor mezelf, heb ik hier een filmpje van gemaakt en alle dingen die ik fijn vind heb ik daarin op een rijtje gezet. Zo heb ik alvast verschillende, ontspannende tools die ik kan inzetten.






Het filmpje

Je kunt het filmpje hier bekijken:


Of via deze link

Laat vooral een reactie achter over wat jij van het filmpje vond!


Liefs,

Meaghan

Reacties

  1. Super leuk filmpje Meaghan! Leuke beelden om te zien, echt allemaal dingen waarvan jij houdt. Origineel om naast blogs ook nog een filmpje te maken omtrent je project van loslaten. Echt heel leuk!

    Liefs,
    Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf gedaan! Is dit de laatste blogs van loslaten? Van wie is dat liedje onder je filmpje?
    Leuk gedaan hoor!

    Groetjes,
    Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat liedje dat je hoort is 'How soon the dawn' van Jake Bugg, het concert van hem zit ook in het filmpje, daar ben ik met Meagh naartoe geweest in Antwerpen :)

      Verwijderen
  3. Hey meis, super leuk filmpje is het geworden echt heel schattig en het laat heel goed zien waar jij van houdt en wie jij bent, btw mezelf terug zien viel me gelukkig enigszins mee xD xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Amai, dat is een mooi liedje en vooral een mooie clip. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!