De ABC Tag

Op internet kom ik regelmatig verschillende Tags tegen. Het leek mij leuk om voor op mijn blog een Tag te doen. Ik heb gekozen voor de ABC Tag. In deze ABC Tag beantwoord je de vragen die telkens beginnen met een andere letter uit het alphabet. Deze Tag is niet vertaald, maar ik zal de antwoorden wel in het Nederlands geven voor jullie! Ik ga ermee beginnen, hopelijk vinden jullie het leuk!


A.  Age: Op het moment dat ik deze blog schrijf ben ik 17 jaar oud, al wordt ik wel vaak jonger geschat vanwege mijn lengte! Mensen schatten me vaak rond de 15 jaar, maar ik ben dus eigenlijk gewoon al 17,5!
B. Best friend: Mijn beste vriendin is Marije! Ik ken haar nu al ongeveer 4 jaar en ondanks dat zij best ver weg woont hebben we een sterke vriendschap en zou ik niet weten wat ik zonder haar zou moeten. We zien elkaar maar twee keer per jaar, maar dan maken we er wel een grote gezellige boel van! Ze is gewoon super!
Dit was vorig jaar, op mijn Sweet Sixteen, waar Marije uiteraard ook bij was! 

C. Chore you hate: Lastig! Want veel karweitjes zijn natuurlijk niet leuk en zoveel hoef ik nu ook weer niet te doen thuis, ben een beetje verwend, hihi! Maar als ik iets moet kiezen dan is het mijn kamer opruimen. Ik ben niet heel erg rommelig, maar mijn bureau ligt altijd helemaal vol schoolspullen en papieren van school en daarom kunnen er nog wel eens hele grote stapels met papier en boeken ontstaan, waardoor mijn bureau een beetje chaotisch wordt en daar stoor ik me aan en dan moet dat soms wel eens worden uitgezocht. Ik moet goed kijken of ik het wel of niet nodig heb en daar zit veel tijd in en heb ik nooit veel zin in, maar soms moet dat gewoon gebeuren!

D. Dreamhouse: Later zie ik mezelf echt in een mooi, wit, vrijstaand huis wonen, opeen rustige plek. Wel in een stad, maar wel in een wijk waar niet zoveel mensen wonen. Het lijkt me ook erg leuk om een grote tuin te hebben. Het interieur is erg vrolijk. Ik kan niet zo goed tegen sombere omgevingen, zoals bruine of zwarte woonkamers of te modern. Ik wil later echt een keuken in de Engelse stijl en de muren moeten ook heel vrolijk zijn, misschien heel licht groen of juist knalblauw! Het lijkt me wel wat om veel kleur aan te brengen.

E. Essential start of your day: Als ik 's ochtends wakker wordt ga ik vaak eerst even 20 minuutjes douchen, gewoon even om lekker op te frissen en wakker te worden. Wij hebben namelijk een radio onder de douche, dus meestal luister ik dan Q-music. Daarna ga ik naar beneden en ontbijt ik voor de televisie, vaak staat het RTL-Ontbijtjournaal op en anders een aflevering van Spongebob!

F. Favorite color: Ik heb meerdere favoriete kleuren! Mijn lievelingskleuren zijn: rood, zwart en roze. Ik heb namelijk een rode kamer, met zwart en wit erin natuurlijk. Qua kleding draag ik juist graag zwart in de combinatie met roze. Deze kleuren zijn al een tijdje mijn favoriete kleuren. Vroeger was mijn lievelingskleur blauw, maar dat is door de jaren heen veranderd.

Hier kun je dat ook terug zien. Mijn stoel daar links achter mij is bijvoorbeeld rood. De muur is wit, maar aan de andere kant zijn mijn muren rood. Verder draag ik hier een roze met zwart jurkje. Ik ben normaal niet zo'n fan van jurkjes, maar dit was voor mij zestiende verjaardag! 

G. Gold or Silver: Zilver, ik weet wel dat goud meer waard is, maar zilver vind ik er gewoon veel mooier uitzien. Goud vind ik altijd een beetje overdreven, net iets over de top. De kleur goud vind ik ook wat minder mooi. Veel van mijn sieraden zijn ook zilver.

H. Heigt: Ik ben niet zo heel groot. Slechts 1m55, dat is vrij klein. Erg vind ik dat niet, meestal word ik er wel jonger door geschat, maar ach. Ik zeg altijd zo: Klein, maar fijn!

I. Instruments I play: Een beetje gitaar en daar houdt het bij op. Ik heb een tijdje gitaarles gehad van een vriend van me, maar dat stopte omdat ik het veel te druk had met school. Dat vind ik erg jammer. In de toekomst, als ik wat meer tijd heb, zou ik het graag weer willen oppakken en beter worden!

J. Job Title (most recent): Niets! Ook heb ik nog nooit een bijbaantje gehad, puur omdat ik er geen behoefte aan heb en er ook helemaal geen tijd voor heb. Jullie weten dat ik te druk ben met school en als ik dat niet ben wil ik graag leuke dingen doen, in plaats van nog meer te werken! Ook heb ik het geld niet nodig. Ik red het prima zo.

K. Kids: Haha, nee ik heb geen kinderen. Beetje te jong voor! Ik weet ook niet zeker of ik ze wil. Het bevallen lijkt me zelf al een nachtmerrie en je krijgt er een huilende poepdoos voor terug. Ik denk dat je als vrouw wel één keer in je leven zwanger moet zijn geweest. Je wordt natuurlijk niet voor niets iedere maand ongesteld. Ik denk dat ik wel één kind zou willen en dat ik daarna wel verder zal zien. Voorlopig wil ik er in elk geval nog geen!

L. Life is incomplete without: Mijn ouders en mijn broertje. Ik woon natuurlijk al mijn hele leven bij hen thuis en het zou gek zijn als ze er opeens niet meer waren. Daarnaast zou ik ook niet zonder mijn beste vrienden kunnen. Ze zijn er altijd voor me en helpen me als dat nodig is, maar we kunnen ook veel lol maken. Ook is het leven niet compleet zonder chocolade en garnalen, dat is het lekkerste eten wat er bestaat! Ik zou niet zonder kunnen.



M. Music that you always listen to: Punkrock muziek for sure. Het is mijn favoriete genre en ik ben het vaak met de teksten eens, zelfde mening, zelfde gevoelens, zelfde kijk op de wereld en bepaalde situaties. Ik ben natuurlijk fan van: Avril Lavigne, Paramore, BT, Sum 41, Soul sister dance revolution, DI-RECT en Green day, dat zijn ook bands waar ik vrijwel elke dag naar luister.

N. Nickname: Ik heb er meerdere! Mijn vader noemt me bijvoorbeeld Cookie, al zolang ik me kan herinneren. Echt super lief! Mijn beste vriendin noemt me altijd Parel, omdat mijn naam Parel betekent, dus dat vind ik ook wel een erg leuke nickname. Sommige vrienden van me noemen me Meggie, en vandaar dat ik ook in de naam van de blog "Meggie" gebruikt heb, in plaats van Meaghan, omdat ik zo wat meer bekend sta onder mijn vrienden. Verder korten mensen mijn naam gewoon af met Meagh, wat eigenlijk niet onder nickname valt.

O. Overnight hospital stays: Nog nooit heb ik in een ziekenhuis gelegen en dat hoop ik ook heel lang zo te houden, want het lijkt me echt verschrikkelijk om daar te slapen. Het stinkt altijd in het ziekenhuis vind ik en ik zou me er ook niet echt op mijn gemak voelen als je weet hoeveel zieke mensen daar liggen en dat er mensen die pijn lijden in hetzelfde gebouw en daardoor niet kunnen slapen, geen prettige gedachten om mee in de dromenwereld te belanden.

P. Phobias or fears: Net als de meeste mensen ben ik bang voor de dood. Als ik daaraan denk word ik altijd een beetje naar, omdat ik niet tegen die onwetendheid kan van wat er na de dood komt. Je weet natuurlijk nooit zeker waar je heen gaat en of je überhaupt nog wel dingen kan zien/waarnemen na je dood. Die gedachte vind ik niet prettig en daarom denk ik er ook niet zoveel over na. Verder ben ik ook een beetje bang voor wespen en muggen, omdat ze steken en ik voor muggen allergisch ben, dan krijg ik heel grote rode bulten op mijn huid, die echt pijn gaan doen. Als ik zo'n beest zie ga ik altijd gillend weg...

Q. Quote from a movie you like: Degene die ik erg goed vind en op het moment het snelste kan bedenken is: "You're the weak one and you will never know love or friendship. And I feel sorry for you..." - Harry Potter tegen Voldemort in Harry Potter and the order of the phoenix.
Dit vind ik een goede quote, sowieso zijn de Harry Potter films mijn favoriete films, maar wanneer Harry dit tegen Voldemort zegt, komt dat zo krachtig over. Ik vind het een mooie zin en dit geldt helaas niet alleen voor Voldemort. Er zijn in het leven nog zat mensen die nooit liefde of vriendschap zullen kennen, wat natuurlijk best triest is voor hun.


R. Reason to smile: Dat heeft wel meerdere redenen! Bijvoorbeeld als ik een goed cijfer gehaald heb op school, daar kan ik heel erg trots op zijn en blij van worden. Als de zon schijnt is dat natuurlijk ook al iets om vrolijk van te worden, lekker weer is altijd goed. Daarnaast ook lieve diertjes, ik kan echt gelukkig worden van dieren, alleen al door naar ze te kijken. Honden, katten, zwanen, vogels, muisjes, olifanten, ijsberen, noem maar op. Ik word er gewoon heel vrolijk van om dieren te zien. Ik ben ook echt een dierenliefhebber. Ook word ik gelukkig van plezier hebben met de mensen van wie ik hou.

S. Siblings: Ik heb 1 broertje van 15 jaar, Geoffrey. Over het algemeen kunnen we goed met elkaar opschieten. Samen gamen we graag en doen we wel eens lekker gek, gewoon echt van die broer/zus dingen. Altijd lachen!

T. Time you wake up: Als ik naar school moet, gewoon volgens mijn normale rooster is dat meestal om 10 voor 8. In de weekenden en vakanties kan dat wel eens verschillen. Als ik niets te doen heb sta ik vaak gewoon op wanneer ik uit mezelf wakker wordt en dat kan soms wel eens uitlopen tot 1 uur in de middag, hihi!

Underwear: Haha! Wat een vraag. Ik ga hier niet te uitgebreid op in, gewoon een slip met leuke printjes erop.

V. Very important day this year: Hmm, even denken. Die is al bijna! 12 juli, het officiële begin van de zomervakantie. Dat is voor mij op het moment de belangrijkste datum, verder staan er geen hele speciale dingen gepland, saai he...

W. Worst Habit: Ik ben te perfectionistisch. Ik wil altijd alles perfect doen, vooral op school en soms gaat dat ten koste van mezelf. Dan heb ik te veel stress en krijg ik huilbuien, omdat ik bang ben een onvoldoende te halen als het niet perfect en goed genoeg is, als ik een werkstuk niet goed uitbreid of als ik niet hard genoeg leer voor een toets. Ik kan daar erg over inzitten, waardoor ik vaak in de stress schiet.


X. X-ray's you've had done: Bijna niets, op die foto's bij de tandarts na waar ze kunnen zien of je gaatjes hebt en hoe je gebit ervoor staat, maar verder heb ik er nooit echt mee te maken gehad.

Y. Yummie food you make: Ik vind het leuk om cupcakes te maken en ze dan te versieren met marsepein en glazuur! Maar ook ben ik wel redelijk goed in het koken van de alledaagse pot, groente en vlees.

Z. Zoo animals: Ijsberen, ik ben echt dol op ijsberen en als ze niet gevaarlijk waren zou ik er zo eentje willen knuffelen. Ik vind ze gewoon erg mooi wit en vooral die baby ijsbeertjes zien er zo knuffelbaar uit. Ook vind ik het interessante dieren, dat ze zo in de kou kunnen leven en niets anders gewend zijn. Ook hebben ze gewoon een heel lief snuitje!



Dit was de ABC Tag voor jullie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Laat een reactie achter van wat je ervan vond!

Reacties

  1. hahaha leuke ABC gemaakt
    en t meeste klopt ook goed

    kus
    mams

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt leuk! Zo kom je nog meer over jou te weten en zo zie ik ook wel dat we toch wel veel dingen (zoals het perfectionistisch) gelijk hebben(:! Echt weer een geweldige blog!
    xxx Amber

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!