Who's that girl?

Als beginnende blogger is het logisch dat ik mezelf even voorstel, zodat jullie weten met wie je te maken hebt, daarom zal ik in deze blog ook wat dingen over mezelf vertellen, voor degene die mij nog niet kennen!

Algemeen

Mijn naam is Meaghan. Ik ben geboren op 21 januari 1996 en ben nu dus 17 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn havo-diploma. Ik woon thuis bij mijn ouders en bij mijn broertje van 15 jaar. 
Mijn hobby's zijn onder andere: Schrijven, lezen, dansen, zingen, films kijken, gamen en winkelen. 
Ik ben een grote dieren vriend, zo ben ik bijvoorbeeld dol op honden. Later zou ik zelf een hond en een papegaai willen! Verder ben ik een muziekfan van: Sum 41, DI-RECT, Billy Talent, Paramore, Avril Lavigne en nog een aantal bands, waar jullie in de loop van de tijd misschien een blogje over zullen lezen!

Uiterlijk 

Zoals je op de foto hieronder kunt zien heb ik bruin haar en bruine ogen. Ik ben niet heel erg groot, slechts 1 meter 55. De kleding die ik draag is een combinatie van stoer en schattig. Ik draag bijvoorbeeld veel zwarte kleding, maar dan heb ik in mijn haar een roze bloem of een roze strikje. Of ik draag een donkere broek met kleine gaatjes erin, met erboven een schattig shirtje. Daarnaast ben ik ook gek op alle sieraden die glimmen! Ik heb ook echt een sieraden-tik. Als ik bijvoorbeeld rondloop in de Lucardi, wil ik meteen alles hebben! Helaas kost dat een beetje veel geld!

Karakter 

Als je mij eenmaal kent weet je dat ik meerdere kanten heb. Op school ben ik bijvoorbeeld stil. Iemand die ijverig werkt en leergierig is. Ik vind school erg belangrijk. Op school heb ik een rustige houding. Ik neem school altijd behoorlijk serieus. Eenmaal thuis of bij vrienden kom ik los! Dan ben ik een enorme kletskous en kan ik heel blij en enthousiast zijn. Gewoon lekker gek doen, door allemaal gekke stemmetjes op te zetten, grappen te maken en proberen te genieten van het leven. Ook ben ik niet bang mijn mening te uiten. Ooit heb ik een keer een zin gehoord die me altijd bij is gebleven: "Don't be afraid to slip and fall. Speak for yourself or they will speak for you." 
Ik vind niet dat ik me op mijn kop moet laten zitten en dat ik, net als iedereen, het recht heb mijn mening te uiten. 
Verder ben ik best prikkelbaar. Ik huil best snel en makkelijk om kleine dingetjes. Bijvoorbeeld bij films of als het eventjes tegen zit, maar ik denk niet dat huilen iets slechts is. Het is beter dan alles opkroppen! 

Hobby's 

Ik heb niet echt vaste hobby's, omdat ik gewoon veel te druk ben met school. De havo eist veel van me. Er zijn natuurlijk wel dingen die ik erg leuk vindt om te doen. Dansen bijvoorbeeld, ik dans al heel mijn leven en vind het leuk om mijn eigen dansjes te bedenken, maar ook om dansjes na te doen. Mijn droom is echt om ooit te leren stijldansen. Leuk met zo'n gespierde partner! Dat idee is ontstaan door het programma "Dancing with the stars". Ik vond het er altijd zo mooi en sierlijk uit zien. Ik wil dat echt graag een keertje leren! 
Ook vind ik het erg leuk om te zingen, ik kan het alleen niet! Al blijft het wel leuk om met je favoriete songs mee te blèren! 
Nu komt mijn grootste hobby: Schrijven.
Ik schrijf al sinds ik kan schrijven, dat was toen ik een jaar of 6 / 7 oud was. Ik schreef toen al kleine verhaaltjes, over een meisje dat Roosje Rommel heette. Ik stopte als klein meisje al mijn fantasie in haar. Later nam ik het schrijven wat meer serieus en heb ik vorig jaar mijn eerste goede verhaal afgerond, genaamd: Verloren Grip. 
Ik ben heel erg trots op dat verhaal. Als je nieuwsgierig bent kun je altijd even een kijkje nemen op: www.quizlet.nl 
Daar staan nog meer van mijn verhalen en creaties! 
Ook lees ik graag goede boeken. Mijn favoriete schrijvers zijn onder andere: J.K. Rowling, Carry Slee, Sophie Kinsella, Mariëtte Middelbeek en Chantal van Gastel. 
Het liefste lees ik chicklits, heerlijk herkenbaar! Mijn favorieten boeken blijven toch de boeken van Harry Potter. Dat is echt het beste wat ik ooit gelezen heb. Ik ben ook echt een grote Harry Potter fan. Ik vind het ook erg jammer dat er geen nieuwe boeken en nieuwe films meer komen, maar ik denk echt dat dit een van de beste boekseries is in de hele wereld! 


Dit waren de meest algemene dingen over mezelf. Ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben gekregen van wie ik ben! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hieronder natuurlijk even een reacties plaatsen, maar ook mag je reageren op mijn blog als je dat leuk vind! 
Mijn vraag aan jullie is: 

Who are you? 



Reacties

  1. Goeie zelf analyse en t klopt nog ook!!

    kus
    mams

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hp, het blijft mooi, zelfs na het lezen van stapels van literatuur. Je bent wel erg open in jouw beschrijving van jezelf, zie je niet vaak, wel mooi om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ze heet trouwens nerveus op quizlet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!