Wannabe blogger

Bloggen? Iedereen doet dat toch al? 
Dat was mijn eerste gedachte, toen ik eraan dacht om een blog aan te maken. Het is niet iets nieuws wat pas net bekend is, daarom heb ik er ook heel lang over nagedacht of bloggen wel iets voor mij zou zijn. 
"Heb ik er wel tijd voor? Heb ik wel iets leuks te melden? Waarover kan ik schrijven?"
Allemaal vragen die door mijn hoofd spookten toen ik vorig jaar in 2012 dit account aanmaakte. Zoals veel accounts, verwaarloosde ik het en was ik zelfs vergeten dat ik dit account had. Tot een week geleden. Het idee was er al een tijdje om nu serieus een blog te gaan bijhouden en ik werd er ook steeds enthousiaster over. Al heel lang is het mijn passie om mijn eigen verhalen te schrijven. Daarnaast houd ik ook nog dagboeken bij, waarin ik mijn emoties, gebeurtenissen en problemen van mij afschrijf. Nu het 2013 is, wil ik alsnog gaan proberen om een leuke blog bij te houden. Het probleem was alleen dat ik geen idee had waarover ik zou willen schrijven. Je komt genoeg blogs tegen over bijvoorbeeld: beauty, games, boeken, films, noem het maar op. 
Wat voor vernieuwing zou ik dan nog kunnen brengen als er al zoveel blogs bestaan? dacht ik bij mezelf. 

Ik besef me nu pas dat ik helemaal geen vernieuwing hoef aan te brengen. Ik hoef geen rare stunts uit te halen om een goede en leuke blog te schrijven. Een blog is iets persoonlijks, iets dat van jou is. Iedere blogger vult dit op zijn eigen manier in. Iedere blogger heeft zijn eigen interesses, eigen mening en eigen smaak. Ik heb dat ook, dat is wat mij uniek maakt van al die andere bloggers. Iedereen doet het op een andere manier en er zijn zoveel variaties van blogs, dat ik ook wel denk dat ik mijn eigen twist aan mijn blogs zou kunnen geven! Nog steeds weet ik niet goed waar ik over ga schrijven, maar dat komt allemaal wel door de tijd heen. Ik heb al een aantal ideeën die me bezig houden en waar ik graag een blog over zou willen schrijven. Natuurlijk hoop ik dat jullie als lezers het allemaal leuk gaan vinden. 

Nu ik de motivatie heb om te gaan bloggen, hoop ik ook dat jullie mij allemaal gaan volgen en dat jullie mijn blogs willen lezen en leuk gaan vinden. Het zou in elk geval veel voor me betekenen. Graag lees ik ook reacties van jullie op mijn blogs! 
Misschien zijn mijn blogs nog niet helemaal perfect, maar ik blijf voorlopig nog een wannabe blogger!



Hebben jullie een blog? 

Reacties

  1. Laat een berichtje achter als je dat leuk vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vet leuk dat je dit gaat doen, en ik ga zeker weten af en toe hier eventjes kijken! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes ermee meissie van me!

    kus
    mams

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misschien ga ik het ook ooit doen:)

    Opa

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O wat leu om dit te lezen, haha! Je bent echt al heel lang bezig met je blog!
    Ik heb mijn blog trouwens zo geclaimd: Bij blog analytics. Dan claim blog.
    Dan zoek je naar je blog, (dus daar typ je in itsmeggietime.blogspot.nl )
    Dan komt als het goed is je blog naar voren, klik dat aan. Dan krijg je volgens mij die op up met een soort linkje. Die moet je in een blogpost zetten. (dus hier op je blog) en die moet je publiceren, je kan hem later ook weer verwijderen. En dan kan je nog een bloglovin button zoeken. Tada!

    Ik hoop dat je iets hebt aan mijn (niet al te beste) uitleg. Super leuk dat je nu ook bloglovin hebt! Zodra het is gelukt ga ik je natuurlijk gelijk volgen!

    Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!