Happy moments of the month (4)

Ondanks de lockdown en de pandemie, zijn er gelukkig genoeg blije momenten in mijn leven die ik maar al te graag koester en via dit artikel met jullie wil delen. De hele maand maart heb ik voor mijzelf wat punten bijgehouden waar ik erg blij van werd en waar ik veel kracht en positiviteit uit wist te halen.






  • Een hele positieve beoordeling krijgen van mijn leidinggevende
Inmiddels werk ik alweer een half jaar bij mijn werkgever en heb ik ook mijn eerste evaluatiegesprek gehad met mijn leidinggevende. Hij gaf aan dat het ontzettend tevreden is met mijn werk. Hij ziet dat ik kwalitatief werk aflever, dat ik goed en helder communiceer met mijn opdrachtgevers en collega's. Ook ga hij aan dat collega's de samenwerking met mij als prettig ervaren, dat ik met nieuwe ideeën kom en dat ik naast mijn eigen functie ook andere zaken oppak die relevant zijn voor mijn ontwikkeling. Kortom, het waren alleen maar lovende woorden en toen ik vroeg om verbeterpunten, kon hij die eigenlijk niet bedenken. Hij was erg tevreden en gaf aan dat ik alle verwachtingen had waargemaakt die hij tijdens mijn sollicitatie van mij had. Heel fijn om deze bevestiging te krijgen! Ik werd er zo blij van. Het is echt tof dat ik zo gewaardeerd wordt en dat mijn leidinggevende ziet hoe goed ik mijn best doe en hoe hard ik werk! 

  • Mijn nieuwe roze vestje
Al een tijdje had ik een gebreid, oudroze vest op het oog. Alleen vond ik het vestje iets te prijzig om aan te schaffen. Daarom besloot ik om hem niet te kopen en om te wachten tot hij in de uitverkoop zou zijn. Toen het eenmaal in de uitverkoop was, was mijn maat niet meer beschikbaar. Ontzettend balen dus, maar deze maand kreeg ik toch een berichtje dat het vest weer beschikbaar was in mijn maat en ook nog eens met flinke korting. Ik bestelde het meteen en het zit me perfect! Ik voel mij er goed in, het is een prachtige kleur en het is ook nog eens lekker warm. Nu is dat met de temperaturen van de laatste dagen niet relevant, maar voor de winter is het een fijn item! Ik vind het altijd fijn om mooie, duurdere kledingstukken met flinke korting te kopen. Dan ben ik er altijd extra blij mee, omdat ik dan niet het gevoel heb een vermogen uit te hebben gegeven. 




  • Naar de kapper gaan en mijn lockdown kapsel vaarwel zeggen
Na één jaar en drie maanden was het zo ver; eindelijk kon ik naar de kapper! Ik had de kapper al sinds december 2019 niet meer gezien. Destijds had ik het voor mijn doen best kort laten knippen, waardoor ik het kappersbezoek kon uitstellen, want little did I know toen de lockdown kwam... In november was het weer tijd om naar de kapper te gaan, maar je raad het al... Ze moesten de deuren weer sluiten, precies toen het voor mij weer tijd was om mijn haar te laten knippen. Sinds november liep ik dus officieel rond met een lockdown kapsel, maar daar ben ik sinds deze maand weer van verlost! Het is lekker kort geknipt (maar nog steeds lang hoor!) en ik kan er de komende weer tegenaan.

  • Luigi's Mansion spelen 
Sinds deze maand hebben Luuk en ik het spel Luigi's Mansion 3 op de Nintendo Switch helemaal ontdekt! De broer van Mario gaat in dit spel op spokenjacht om Mario, prinses Peach en de Toads te redden van alle enge spoken. Het is een vrij simpel spel, maar wel heel leuk vormgegeven. Elk weekend kijk ik er weer uit om dit samen met Luuk te spelen. Helaas is het spel al bijna uitgespeeld. Nog even van genieten! 




  • Alles weer zien opbloeien en het lekkere weer
Wat een heerlijke temperaturen hè? De afgelopen dagen waren zo fijn! We konden weer lekker in het zonnetje zitten. De bloemen staan vol in bloei. De bomen in mijn straat hebben weer roze blaadjes. Daar kan ik echt heel vrolijk van worden! Die Happy moments zitten soms echt in kleine dingen.

  • Gave opdrachten krijgen op mijn werk
Op mijn werk gaat het ook allemaal goed. Ondanks dat ik nu pas 5 keer naar locatie ben geweest, bevalt het prima en gaat het thuiswerken mij goed af. Ik krijg genoeg werk op mijn bord en collega's weten mij ook goed te vinden. Ik ben op het werk ook met diverse en gave opdrachten bezig. Zo ben ik bezig met de herstructurering van een team, voer ik een evaluatie uit naar aanleiding van de implementatie van een nieuw systeem, ben ik betrokken bij het project rondom het rechtmatig inhuren van derden, schrijf ik diverse beleidsstukken en breng ik een aantal adviezen uit. Kortom, genoeg te doen en veel opdrachten waar ik energie van krijg en met plezier aan werk. En niet geheel onbelangrijk: opdrachten waar ik van leer en waarin ik mij kan ontwikkelen. 



  • Interieurboards maken op Pintrest 
Zoals de meeste lezers wel weten, heb ik eens huis gekocht en hoewel ik pas eind augustus de sleutel krijg, ben ik al druk bezig met inspiratie opdoen voor de inrichting van mijn huis! Zo maak ik op Pintrest inspiratieborden voor onze keuken, de badkamer, mijn kantoor, de slaapkamer en zelfs het toilet moet eraan geloven. Ik probeer te ontdekken welke stijlen ik leuk vind, welke kleuren mijn favoriet zijn en hoe ik dit kan combineren in het hele huis. Een leuke bezigheid waar ik best veel tijd aan besteed! Ik vind het ook alleen maar leuk om lekker te fantaseren over mijn aanstaande woning! 

  • Twee keer een gezellige (online) spelletjesavond met mijn vriendinnen
Door Corona heb ik de meeste van mijn vriendinnen al meer dan een jaar fysiek niet meer gezien. Best bizar en vreemd eigenlijk, maar we willen het besmettingsrisico zo laag mogelijk houden en we houden ons goed aan de maatregelen. Gelukkig zien en spreken we elkaar daardoor nog wel digitaal. Dan kletsen we gezellig, maar ook spelen we online spelletjes, zoals take 5, Codenames en raad de tekening. Super gezellig en het voelt net alsof we aan de eettafel gewoon met z'n allen een spelletje spelen! Hopelijk kan het heel snel weer fysiek, maar tot die tijd vind ik het ontzettend fijn en leuk om regelmatig zo'n avondje met mijn vriendinnen te hebben!

  • De tijd nemen om een maskertje op mijn gezicht te smeren
Tot slot heb ik deze maand ook de tijd genomen om nog beter voor mezelf te zorgen. Het was al een tijd geleden dat ik voor het laatst een gezichtsmasker had gebruikt, terwijl ik dit vroeger elke twee weken wel deed. Nu was het weer hoogtijd en ik merk dat ik daar enorm van kan genieten. Ik hou van dikke crème maskers met een lekkere, zoete geur. Ik had het aardbeienmasker van Etos gebruikt en die beviel goed! Het rook heel sterk naar zoete aardbeien, maar niet zo zoet dat je misselijk wordt. Ook werkte het masker heel goed voor mijn huid. Deze was wat onrustig en was na het masker gekalmeerd. Ik moet dit echt weer vaker gaan doen! 



Wat was jouw happy moment of the month?

Reacties

  1. Dat zijn veel leuke momenten! Ben heel blij dat het zo goed gaat.

    Proficiat voor je goede evaluatiegesprek. Kan uit je blogs zelf al afleiden dat je heel gemotiveerd bent voor je werk. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne momenten heb je op een rijtje gezet. Mooi dat je beoordelingsgesprek zo positief is verlopen. En dat roze vestje staat je echt heel goed! Ik ben vorige week ook naar de kapper geweest om mijn Coronacoupe vaarwel te zeggen en wat ben ik daar blij mee! Ik heb echt iets totaal anders gedaan dan ik normaal zou doen, daar was ik echt even aan toe en ik krijg al hele lieve complimentjes uit mijn omgeving.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat mooi zeg dat je leidinggevende zo positief was over je werk. Zeker een waardevol compliment om in je zak te steken :) En mooi om te lezen dat je het zelf ook erg naar je zin hebt en na een half jaar al zo veel gave en uitdagende opdrachten krijgt. Dat is natuurlijk ook een heel goed teken dat ze superveel vertrouwen in je hebben.
    Dat vestje staat je prachtig trouwens. Wat een mazzel dat je het toch kon kopen! Oudroze is ook een van mijn lievelingskleuren qua kleding :)
    Enne, ik ben heel benieuwd naar je Pinterest-borden! Het kan haast niet anders dan een prachtig plekje worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!