Vlog: Een dagje naar Lille en Le Waf

Het is totaal niet mijn ambitie om een (bekende) vlogger te worden, maar voor één keer leek het mij wel leuk om een dagje uit mijn leven vast te leggen. Ik had heerlijk een weekje vrij van de universiteit, wat betekent dat ik tijd had voor ontspanning en leuke dingen. Een mooi moment om een dagje naar Lille te gaan, daar rond te wandelen, lekker te eten en het hondencafé weer eens een bezoekje te brengen!






Het filmpje



Hier kun je de vlog bekijken! Eigenlijk heb ik dit meer voor mezelf opgenomen om later terug te kijken, maar zo af en toe plaats ik een filmpje op mijn blog en ik vond het wel leuk om dit met jullie te delen. Vorig jaar augustus was ik ook al in Lille en schreef ik ook een blog over het hondencafé. Hier maakte ik voornamelijk foto's, maar het leek mij leuk om het ook op video te hebben! Hopelijk vonden jullie de vlog leuk! Als dat het geval is, laat dan zeker een reactie achter!


Ben jij wel eens in Lille geweest?

Reacties

  1. Super leuk Meag! Ben meteen gaan kijken toen je de link doorstuurde. Zulke schattige hondjes allemaal. Vooral de teckel is echt too cute. Inderaad een erg mooi initiatief zo'n hondencafé. Hadden wij dat ook maar in Nederland... En dat Indiase eten ziet er verrukkelijk uit. Wij moeten snel ook maar weer een keer samen wat gaan eten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awww lief. Ik vond je blog over het hondencafé destijds ook geweldig en daarom staat het ook echt op mijn bucketlist. ;) Maar nu ik dit filmpje heb gezien, wil ik helemaal gaan! Deze zomer maar even bij mijn vriend aan zijn hoofd zeuren dat we daar echt heen moeten. Lille lijkt me ookecht prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke vlog! Jij en je vriend zijn zo vrolijk Dat stukje aan het begin dat jullie zingen is ook echt hilarisch. Ik ben een aantal jaar geleden ook in Lille geweest, maar volgens mij bestond het hondencafé toen nog niet. Ik vond het toen ook echt al een heel mooie stad. Vooral de architectuur en de Citadel vond ik echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een super leuke vlog zo! Zou je eigenlijk vaker moeten doen, als je je daar comfortabel en goed bij voelt. Ik vind de hondjes in het café helemaal geweldig, zolang mijn hondjes niet mee gaan doen in het blafkoor, dat is een wat minder puntje. Maar daar zijn het eigenwijze hondjes voor.
    Ik krijg alleen maar meer het gevoel dat ik ook eens naar Lille toe moet, leuk voor de bucketlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lieve hondjes! en mooi is het in lille he! ik ben ook fan van die stad!
    xoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een vrolijk persoon ben je. Je zou vaker moeten vloggen. Je komt heel relaxed en gezellig over. Lieve honden allemaal. Je zei dat je die kan adopteren. Mijn vriend en ik willen misschien ook een hond adopteren, kan dat gewoon als je naar het hondencafé gaat? Zou wel extra speciaal zijn om zo'n bezoekje te combineren met een adoptie! Kun je me misschien meer hierover vertellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anne, bedankt voor je lieve reactie! De honden kun je inderdaad adopteren, alleen is het wel zo dat je dan meerdere keren langs moet komen. Je kan aangeven dat je interesse hebt in een hond. Het personeel van het hondencafé zal je dan screenen en je moet een aantal keer langskomen om te zien of er een klik met de hond is, zodat het van beide kanten goed voelt. Ik weet dus niet of het heel makkelijk gaan om vanuit Nederland steeds naar Lille te gaan om een hond te adopteren of je zou voor een iets langere tijd moeten blijven als je echt een hond ziet waar je verliefd op bent geworden! Anders zijn er hier natuurlijk ook genoeg asiels waar je een lieve hond kun uitkiezen en een goed leven kunt bieden!

      Verwijderen
  7. Zo schattig die honden! Echt leuke vlog heb je ervan gemaakt. Het is niet te merken dat dit je eerste vlog ooit is. Zou je vaker moeten doen. Die gebakjes zien er echt hemels uit, alleen daarom zou ik al naar Lille willen, hihi!

    Groetjes,
    Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuk dat je een keer hebt gevlogd! Je vlog is echt heel leuk geworden. Het lijkt wel alsof je het vloggen vaker doet :) Het komt heel natuurlijk over.
    Dat Hondencafé ziet er wel heel leuk uit. En Lille lijkt me ook zeker een fijne stad. Ideaal dat het ook met de auto goed te doen is, ook al hadden jullie wat vertraging ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!