'Would you rather' vragen

Op de website Ze.nl vond ik hele leuke 'would you rather vragen'. Dit zijn vragen waarbij je moet kiezen tussen twee dilemma's, waarvan de opties soms beide onaangenaam zijn. Ik vind het altijd leuk om dit soort antwoorden bij andere mensen te lezen en daarnaast is het ook leuk om ze te beantwoorden, dus vandaar dat ik dat nu ga doen!
Zou je liever blind of doof zijn?

Liever doof denk ik... Het is jammer dat ik dan nooit meer mooie muziek kan luisteren, mensen hun stem kan horen en allerlei andere leuke geluiden, maar liever doof dan blind. Ik moet er niet aan denken dat ik niets meer kan zien. Dan zou ik mijn vriend nooit meer kunnen zien of mijn familie. Ik zou ook veel beperkter in het leven zijn. Niet meer lezen, geen auto kunnen rijden, niet meer kunnen werken, niet zien waar ik loop, geen films meer kijken of als ik later kinderen krijg, dan zie ik ze nooit in mijn leven. Dat lijkt mij een stuk erger dan doof zijn.

Zou je liever tien miljoen euro ontvangen in ruil voor tien levensjaren of betaal je liever een miljoen euro voor tien extra levensjaren?

Wauw, de tweede vraag is meteen een heel lastige... Als ik een miljoen euro zou hebben, zou ik dat denk ik uitgeven aan tien extra levensjaren, op voorwaarde dat Luuk er ook 10 bij krijgt en dat we allebei heel gezond zullen zijn, zonder mankementen. Dan ben ik liever nog 10 jaar extra op de wereld voor zo veel geld, dan dat ik zo veel geld krijg en minder lang leef. Aan geld heb je niets als je sterft. 

Zou je liever een prinses of een zeemeermin zijn?

Een prinses natuurlijk! Mooie jurken, juwelen, een groot kasteel met paarden en koetsen en natuurlijk een prins (Luuk)! Als prinses ben ik ook menselijk, wat ik als zeemeermin niet zou zijn. Daarnaast hou ik ook niet zo van zwemmen. 


Zou je liever nooit meer in je leven seks hebben of nooit meer een telefoon?

Dan nooit meer een telefoon. Sowieso geef ik niets om mijn telefoon en heb ik hem eigenlijk alleen om bereikbaar te zijn voor mijn ouders, vriend en vriendinnen. Ik kan heel goed zonder leven. In vakanties staat hij vaak gewoon uit. Daarnaast is seks gewoon een heel belangrijk onderdeel als je een relatie hebt! Een telefoon is dan gewoon een stuk minder belangrijk.

Zou je liever tijdens een ongeluk je beide armen of allebei je benen kwijtraken?

Liever geen van beide natuurlijk! Hmm... Mijn benen dan maar. Zonder benen zou ik wel gewoon nog alles kunnen doen met mijn handen. Ik kan dan gewoon nog een baan hebben (aangezien je als HRM'er veel op kantoor zit), ik kan dan nog koken, dingen oppakken en knuffelen. Dus liever mijn benen dan armen weg. 

Zou je liever poep eten met een chocoladesmaakje of chocola eten met een poepsmaakje?

Whahaha! Wat een vraag! Doe dan maar poep met een chocoladesmaakje. Dat lijkt mij een stuk minder vies. Oke, je eet poep, maar dan smaakt het tenminste naar chocolade. Ik denk als ik chocolade met poepsmaak zou eten, dat ik nooit meer chocolade zou eten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Chocolade is the world! 


Zou je liever iemands toekomst kunnen voorspellen of iemands gedachten kunnen lezen?

Beide is ontzettend handig. Als ik de toekomst kan voorspellen, kan ik misschien allerlei ellendige dingen voorkomen, maar met gedachten lezen is je leven soms veel makkelijker. Soms wens ik dat ik in iemands hoofd kan kijken, om die persoon beter te begrijpen. Even denken... Ik denk dat ik toch ga voor gedachten lezen. Daarmee kom je op korte termijn verder. Als ik de toekomst kon voorspellen, zou ik misschien alleen maar bezig zijn met mij druk maken over dat ik de wereld kan redden... 

Zou je liever vast komen te zitten op een onbewoond eiland of op een planeet in de ruimte?

Een planeet in de ruimte! Ik vind de ruimte heel fascinerend, vooral omdat er in de ruimte geen mensen zijn en het daarom extra interessant is. Als ik gewoon op die planeet zou kunnen overleven, dan zou ik meteen voor de ruimte kiezen.

Zou je liever je vriend betrappen met een andere vrouw of met een andere man?

Allebei niet! Wat een rot vraag... Ik zou dan toch kiezen voor mijn vriend betrappen met een andere man. Waarom? Omdat ik dan weet dat het niet aan mij ligt. Dan is een andere vrouw niet mooier, aantrekkelijker, liever of leuker dan ik. Als hij met een man is, dan valt hij gewoon niet op vrouwen en ligt het niet aan mij dat hij vreemd zou gaan (behalve dan dat ik een vrouw ben). 


Zou je liever om het leven komen door verdrinking of door bevriezing?

Beide vind ik naar, maar dan ga ik toch voor verdrinken. Ik denk dat dat sneller gaat dan bevriezen en zo ben je er ook maar eerder vanaf. Dan hoef ik minder lang te lijden.

Zou je liever jarenlang geen oog dicht kunnen doen of bij het minste of geringste in slaap vallen?

Geen oog dicht kunnen doen, als ik maar genoeg energie heb om dingen te doen die ik wil doen. Als dat niet het geval is, dan zou ik liever overal bij in slaap vallen, want dan kunnen mensen mij weer wakker maken!

Zou je liever ontzettend dom of hoogbegaafd zijn?

Hoogbegaafd! Wat heb je nu aan dom zijn? Daar kom je niet ver mee in het leven, dan ben ik liever ultra slim!Zou je liever weten hoe de wereld vergaat of wanneer de wereld vergaat?

Ik zou liever willen weten wanneer de wereld vergaat, dan weet ik in elk geval of ik dat ga meemaken of niet. Hoe de wereld vergaat heb ik dan minder interesse in, want dan ga je je alleen maar bang maken over de oorzaak. Dan kun je beter de exacte datum hebben. Dan kan je heel misschien jezelf nog redden.

Zou je liever een presentatie geven voor honderden mensen in je ondergoed of helemaal nooit meer ondergoed kunnen dragen?

Ik zou dan voor 100 mensen in mijn ondergoed gaan staan, alleen als het wel mooi ondergoed is, waarin ik mij comfortabel voel! Ik vind het niet erg om te presenteren en in mijn ondergoed zal het wel iets spannender zijn, maar misschien moet ik dan het onderwerp van mijn presentatie daarop afstemmen! Helemaal nooit meer ondergoed dragen lijkt mij vreselijk. Dat zit niet lekker onder je kleding of je zou altijd naakt moeten rondlopen.

Zou je liever altijd succesvol zijn in je werk terwijl je ongelukkig bent of nooit promotie maken en heel gelukkig zijn?

 Nooit promotie en heel gelukkig zijn, want het belangrijkste is dat je plezier hebt in wat je doet. Werken moet tot je 67 jaar bent en dat moet je ook volhouden, dus dan kun je maar beter heel gelukkig zijn, dan succesvol en doodongelukkig.Zou jij liever poep eten met een chocoladesmaakje of chocola eten met een poepsmaakje? (ben benieuwd!)

Reacties

  1. sommige vragen zijn echt heel lastig... om jouw vraag te beantwoorden. ik zou denk ik toch liever chocolade eten met een poepsmaakje, omdat ik er niet aan moet denken om een drol in mijn mond te steken. bah! leuke blog!

    xoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi gekke vragen hoor! Ik eet liever chocola met een poepsmaakje! Hahahha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!