Review: Milka chocolade

In deze blog ga ik voor jullie twee chocolade repen van Milka uittesten. Ze waren in de aanbieding, dus ik kocht twee aparte smaken die ik nooit eerder gehad had, namelijk; confetti en bubbly. Ik ben er echt heel benieuwd naar en ik zal de smaak zo goed mogelijk proberen te omschrijven.


Proeven!



Dit zijn de twee repen. De confetti reep is zoals je het gewend bent van Milka, gewoon een platte reep, maar de bubbly is iets boller, dat komt natuurlijk door al die bubbels! Ik ben erg benieuwd hoe ze eruit zien, dus ik maak de verpakking eventjes open:

Dit is de bubbly reep, laat ik daar eerst maar even mee beginnen. Allemaal bobbels in de chocolade, hij is ook best wel dik en je ziet ook kleine belletjes terug in de chocolade zelf, het lijkt echt heel erg op een Bros. Ik hoopte niet dat het dezelfde smaak heeft, want dan hou ik er niet zo van. Bros vind ik namelijk niet zo lekker. Nadat ik hem had geprobeerd kwam ik erachter dat hij best wel lekker en romig was, zoals je van Milka gewend, bent, romige chocolade. Het is een stuk romiger dan bros en de chocolade is ook wat zachter. Je hoeft niet heel je tanden erin te zetten, wil je een stukje afbijten. Hij smelt alleen wel heel erg snel, dus je vingers kunnen wel onder zitten. Persoonlijk vind ik hem erg lekker en moest ik me inhouden om niet heel de reep in één keer op te eten!

Dan gaan we nu verder met de confetti! Ook daar was ik erg benieuwd naar. Zo ziet hij eruit als hij in een reepje is:
Je ziet een beetje de spikkeltje van de confetti terug. Het zijn gewoon Smarties die erin zitten, die kleine, gekleurde chocolade-dingen die je vroeger wel eens at. Dus je eet eigenlijk twee soorten chocolade door elkaar, dus ik ben benieuwd waar dat op uitkomt.
Na het proeven vond ik hem wel apart. Je proeft de Milka chocolade, maar je proeft de Smarties ook heel goed terug, het zijn van die harde stukjes, dus je merkt wel dat ze er zijn. Als je hem verder open bijt zie je er veel meer te zitten dan op de foto. Ik vind hem wel lekker, maar bij is niet zo heel speciaal of anders. Gewoon chocolade met Smarties. Ook valt het een beetje tegen dat je op de verpakking de Smarties heel duidelijk ziet te zitten, ze zijn op de verpakking erg kleurrijk en overheersend, maar op de chocolade zelf zie je ze amper te zitten en zijn ze wat minder vol van kleur, dus dat is wel jammer. Maar de smaak op zich is niet verkeerd, alleen niet zo speciaal...

Beoordeling

De winnaar van deze twee chocolade repen is voor mij echt de Bubbly. Deze krijgt van mij een 8,5, want ik vond hem lekker romig. Vanaf de buitenkant lijkt hij wel op een Bros, maar van binnen is het veel zachter en veel smaakvoller. Hij bijt makkelijker door en ik vind de vorm van de chocolade gewoon heel mooi, al die dikke bubbels! 
De Confetti vond ik toch iets minder en krijgt van mij daarom een  7, hij was wel lekker, alleen niet heel speciaal en op de verpakking ziet de chocolade er mooier uit dan hij werkelijk is. Hij vult ook minder goed dan de Bubbly. Bij de Bubbly zit je al vrij snel vol, vanwege de room en van de confetti zou je in principe een hele reep kunnen eten, want deze vult minder goed en is daarom verleidelijker om helemaal op te eten, maar dat is natuurlijk niet goed voor je! 



Wil jij deze chocoladerepen ook eens proberen of heb je ze al eens geprobeerd? Wat vond je ervan? 

Reacties

  1. Hmm, krijg je stiekem wel honger van hoor, hahaha.
    Die bubbly lijkt me best wel lekker eigenlijk, als ik hem een keertje tegenkom zal ik die zeker meenemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien dat ik ze allebei wel eens ga proberen! Je hebt me namelijk wel nieuwsgierig gemaakt! Dan kan ik ook even smaken vergelijken, hihi! Ik vind de laatste foto bij deze blog trouwens echt geniaal! Leuk bedacht! (:
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!