Droomreis naar Zuid-Afrika: Vlog 3

Het is weer tijd voor een nieuwe video van ons avontuur in Zuid-Afrika. Dit keer niet zomaar eentje, maar mijn favoriete deel! We gingen namelijk drie dagen op safari in Botelierskop! Wat een prachtige ervaring was dat!



Helaas zag ik tijdens het editten dat mijn camera meerdere keren raar heeft gedaan tijdens de safari. Er is iets misgegaan met de instellingen rondom de belichting. Soms lijken de savanne wat koeler, witter en lichter, terwijl het eigenlijk warme en rijke kleuren waren toen wij op safari waren. De camera heeft dat helaas niet altijd goed opgevangen. Daar baal ik een beetje van, maar alsnog kun je wel goed zien hoe het is geweest! Bekijk hieronder de video voor het derde deel van onze reis:



Bedankt weer voor het kijken! Hopelijk vond je het een toffe video en binnenkort komt deel 4 online! 

Reacties

  1. Super leuk om die safari te zien! Het is ook echt mijn droom om een keer op safari te gaan. Het ziet er heel gaaf uit. Mooi ook dat je daar zo gelukkig was :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie video is het geworden. Heel leuk om je te zien stralen op safari! En je verbleef echt in een prachtige en luxe kamer zeg. Wat een paradijs!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!