Spullen die op mijn verlanglijstje staan voor mijn nieuwe woning

Inmiddels zijn alle grote werkzaamheden klaar in mijn woning, maar is de woning nog niet echt gezellig en huiselijk. Vooral de basic zijn aanwezig, maar echt toffe details of wat grotere meubels die niet echt prioriteit hadden, ontbreken nog. Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje van wat ik de komende tijd nog wil aanschaffen om mijn huis gezelliger te maken en het meer op te vullen. 



Roze fauteuil met poef

Om te beginnen ben ik op zoek naar een heel specifiek item wat ik tot op heden nog niet heb gevonden. In plaats van een bank, ben ik op zoek naar twee roze lounge fauteuils, met gouden poten en een poef waar je heel comfortabel in zit, het gevoel van een bank hebt, maar toch in een stoel zit. Dit wil ik, omdat mijn huis niet erg groot is en we op deze manier flink wat ruimte kunnen besparen. Daarnaast ben ik over het algemeen geen bankzitter en zit ik veel lekkerder in een heerlijke stoel. Helaas is mijn zoektocht nog on going. Ik had een paar stofstalen besteld van stoelen die mij mooi leken, maar eenmaal de stofstaal in handen, week de roze kleur af van het plaatje op de website. Erg vervelend! Ook in fysieke winkels kan ik nog niet echt vinden wat ik zoek, dus het is nog maar even goed doorzoeken of mijn eisenlijstje bijstellen. In elk geval wil ik wel graag roze fauteuils, aangezien ze tegen mijn knalblauwe muur komen te staan. Dat vind ik wel een mooie match!


Nijlpaardtafel

Tijdens het winkelen viel mijn oog een tijdje geleden op een prachtige, unieke nijlpaardbijzettafel. Ik was opslag verliefd en moest en zou dat tafeltje kopen! Er waren alleen twee problemen: het prijskaartje en als ik het tafeltje kocht, waar zou ik het dan neer gaan zetten? Inmiddels heb ik beide problemen opgelost. Ik heb gespaard, zodat ik het kan kopen en ik weet dat ik de tafel tussen de twee fauteuils die ik wil gaan kopen ga zetten. Alleen... Ik heb dus nog geen fauteuils gekocht en kan dus ook nog niet de nijlpaardtafel kopen, omdat ik nog niet weet of het matcht en of er ruimte is. Daarom blijft de tafel voorlopig nog op het verlanglijstje staan.

Nachtkastjes

Wij hebben momenteel nog geen nachtkastjes op de slaapkamer. Dat is best onhandig, aangezien we uit bed moeten stappen om het licht uit te doen en we kunnen onze glazen water en dingen als telefoons en boeken niet naast ons neerleggen. Die moeten dan op de grond. Op mijn lijstje staan twee nachtkastjes die ik binnenkort ga aanschaffen! Het zijn twee donkergrijze nachtkastjes met gouden handgrepen en gouden potjes. Hier heb ik best lang naar gezocht. Ik wil per se gouden elementen, omdat dat mooi staat tegen mijn blauwe muur, maar ik wilde ook een niet al te druk nachtkastje. Aangezien het in de slaapkamer staat, moet het ook rust uitstralen. Verder wilde ik ook laadjes en geen deurtjes. Gelukkig voldoet dit nachtkastje aan mijn wensen en ga ik er snel twee bestellen! 






Fotolijstjes

Om het huis wat gezelliger en meer van ons te maken, wil ik in het trapgat een photowall maken, waarin ik allerlei foto's wil hangen van mij en Luuk samen, van vriendinnen, familie en leuke herinneringen of inspirerende quotes. Ik zie altijd photowalls bij andere mensen en heb mezelf voorgenomen om in mijn eigen huis ook zoiets te maken! Dat wordt nog wel een project, aangezien ik mooie lijstjes moet vinden, leuke foto's moet zoeken en afdrukken en het moet daarna allemaal nog mooi en precies worden opgehangen. 




Marmer zeeppompje

Klein detail, maar wel een leuk detail. In onze keuken hebben wij een kunststof marmerblad en veel gouden elementen, daarom past dit zeeppompje onwijs goed naast onze gouden kraan. Ook hoeven we zelf dan geen zeep meer te kopen met een pompje en kunnen we van die navulzakken gebruiken. 



Zacht kleed

Laatst dag ik bij Trendhopper dit heerlijk zachte, ronde vloerkleed. Ook die kwam meteen op mijn verlanglijstje te staan. Ik denk dat dit kleed leuk zal staan in de woonkamer en het allemaal wat knusser en huiselijker wordt. Ook hoop ik dat hij in de winter helpt tegen koude voeten. 



Dierendekbedovertrek

Ook dekbedovertrekken zullen het huis wat gezelliger maken! Ik heb al een heel leuk dekbedovertrek met een pauw gescoord, maar ik heb van hetzelfde merk (Y-not) ook nog een andere op het oog met neushoorns, giraffe en een tijger. Ook deze moet ik hebben, maar erg goedkoop zijn die dekbedden niet. Andere spullen hebben meer prioriteit, zeker omdat ik al twee verschillende dekbedovertrekken heb, maar deze zou ook erg mooi zijn voor de afwisseling! 



Schoenenkast 

Tot slot staat deze schoenenkast van Made.com nog op mijn lijstje. Onze schoenen staan nu nog op een rijtje in de hal, maar aangezien onze hal niet zo groot is en die rij schoenen wat rommelig oogt, wil ik deze mooie schoenenkast gaan aanschaffen om alles op te bergen en ook om wat meer kastruimte te hebben. Deze grijze kast lijkt ook wel een beetje op de nachtkastjes die ik wil met de grijze deuren en de gouden poten. Deze komt tegen de roze muur te staan, wat ik een leuk contrast vind!
Edit: Inmiddels is de kast besteld! De levertijd is alleen 8 tot 10 weken, dus het duurt helaas nog wel even voor hij binnen is, maar dan heb ik in elk geval iets om naar uit te kijken en kan ik deze van mijn verlanglijstje afvinken!





Wat staat er op jouw woon-verlanglijstje?




Reacties

  1. Hoe schattig en uniek is die nijlpaardtafel! Ik snap wel dat je die dolgraag wil hebben. Ook het nachtkastje vind ik erg mooi en zou ook goed staan in mijn slaapkamer.
    Bij ons staat momenteel een nieuwe tv op het verlanglijstje. Wij hebben een tv die al erg oud is en die nog van mijn vriend zijn ouders is geweest. Alleen de kwaliteit is steeds slechter aan het worden, dus wij sparen voor een mooie nieuwe tv.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook heel graag een mooi kleed vinden voor onder onze salontafel. Onze oude was helemaal versleten. Die hebben we weggegooid, maar er is nog geen nieuwe voor in de plaats gekomen. Ook wil ik binnenkort nieuwe handdoeken kopen. Die zijn ook hoognodig aan vervanging toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe leuk is die schoenenkast! Tof dat je die besteld hebt. En ook die nijlpaardtafel is wel heel bijzonder. Zou niks voor mij zijn, maar ik denk dat het wel heel goed past in de stijl van jouw woning.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spullen allemaal. Niet alles is mijn smaak, maar ik snap wel dat alles helemaal in de stijl van jouw huis past. Op mijn wishlist staan nieuwe plantjes en een nieuw nachtlampje. Ik ben dol op planten en wil mijn collectie graag uitbreiden en het nachtlampje dat ik nu heb, is nog van toen ik thuis woonde. Beetje kinderlijk zelfs, dus ik wil iets leukers.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!