Kleine geluksmomenten in november

Geluk zit in kleine dingen. Dat vergeet ik soms wel eens, aangezien ik meestal kijk naar de grotere dingen die niet zo vaak gebeuren. Echter is het belangrijk om ook van de kleine dingen te genieten en daar geluk uit te halen. Ik werd geïnspireerd door Romy van Vaker Vrolijk om ook eens een gelukslijstje bij te houden, aangezien zij dit regelmatig doet op haar blog. Hierbij dus mijn gelukslijstje van de afgelopen tijden!






  • Een 8 halen voor een toets waar ik heel nerveus en onzeker over was.
  • Kaartjes kopen voor de musical Anastacia in het circus theater waar ik in december samen met mijn moeder heen ga.
  • De verjaardag vieren van mijn vriendin Suzanne en een hele gezellige avond hebben met lekker eten.
  • Na een zoektocht van twee jaar eindelijk een nieuwe winterjas vinden die ik mooi vind en die me als gegoten zit (komt nog een blog over!).
  • Vegan spaghetti bolognese  eten, nom nom nom!

  • Een lastig gesprek met een vervelend familielid aangaan waar ik erg tegenop zag en uiteindelijk er sterker uitkomen
  • Om vervolgens van mijn vriend te horen dat hij trots op me is op de manier waarop ik het gesprek heb gevoerd.
  • Een dagje sauna met mijn vriend doen om weer even helemaal zen te worden na een zware tentamenperiode.
  • Na twee weken weer in de collegezaal te zitten om het eerste college van de nieuwe periode bij te wonen. Ik vind hoorcolleges stiekem het leukste op de universiteit. Lekker luisteren en meeschrijven. 
  • 50 euro winnen doordat ik deel heb genomen aan een enquête van de universiteit en door een loting onder de deelnemers won!
  • Lieve reacties lezen op mijn laatste blog over jubileum met Luuk. Dank daarvoor!
  • Eindelijk weer tijd hebben om even een aantal boeken te lezen die al een tijdje op mij lagen te wachten. Dat is weer eens wat anders dan al die wetenschappelijke literatuur!
  • Het YouTube kanaal van AvantgardeVegan ontdekken en geïnspireerd worden door zijn heerlijke en vegan recepten! Daar wil ik snel eens wat van uitproberen!
  • Mijn oppashond Nusa uitgebreid knuffelen!
  • Tijdens het autorijden naar Jake Bugg en Paramore luisteren en lekker meezingen.

Wat waren jouw geluksmomentjes de afgelopen tijd?

Reacties

  1. Ah wat leuk om te lezen! Zo goed dat je een 8 hebt gehaald voor dat tentamen en tof dat je 50 euro hebt gewonnen! Ik wil trouwens ook de musical Anastascia zien. Die lijkt me echt prachtig. Misschien mijn vriend maar even overtuigen dat hij mee moet gaan. Veel plezier alvast. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi lijsjte. Wat leuk dat je een nieuwe winterjas hebt gekocht. Ik ben benieuwd. En honden knuffelen is altijd fijn. Zelf knuffel ik ook heel graag met mijn hondje. Oh en ik word gelukkig als het stoplicht meteen op groen springt als ik aankom. Heel klein dingetje, maar ik vind dan altijd dat ik mazzel heb... Die blog van je jubilieum met Luuk was ook echt too cute! <3

    Groetjes,
    Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je 8! Wat veel leuk dingen noem je :) Ik heb nu zin in pasta, haha. Zelf maak ik vaak een soortgelijk recept, maar dan met sojagehakt ipv linzen. Ik kan me voorstellen dat er met linzen helemaal niet zo veel verschil in smaak is!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Lekker positief allemaal. Tof dat je 50 euro hebt gewonnen en zo'n mooi cijfer had voor je tentamen. Dan heb je zo'n dagje sauna ook wel extra verdient. Mijn geluksmomentje was gisteren nog, toen ik hoorde dat ik aangenomen ben voor een toffe bijbaan die ik graag wilde (en ook wel echt nodig heb om mijn kamer te kunnen betalen). Echt een opluchting.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk vrolijk lijstje! Lekker dat je in de drukke periode naar de sauna geweest bent. En wat tof dat je 50 euro gewonnen hebt. Whoehoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat lief dat je mijn blog noemt! En wat een mooi positief lijstje is het geworden! Die € 50 die je hebt gewonnen, is wel echt een leuke opsteker. Dat hoor je niet vaak :) Ik zeg: reden genoeg om iets leuks voor jezelf te kopen! Wat stoer trouwens dat je het gesprek met het familielid bent aangegaan. Niet makkelijk, zo'n gesprek. Maar wel heel belangrijk en je kunt er zelf ook weer door groeien. Goed bezig hoor :) Daar mag je zeker trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een fijn lijstje. Ik heb mijne gisteren toevallig ook online gegooid. Maar een kleine spoiler, ik genoot intens van het feit dat het eindelijk lekker herfstig weer is!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!