Mijn favorieten van de afgelopen tijd

Al zo lang ik blog (al 6 jaar) heb ik nog nooit een lijstje gemaakt met mijn favorieten. Op andere blogs en op YouTube zie ik dit regelmatig voorbij komen, maar zelf had ik hier nooit echt bij stil gestaan. Het leek me daarom leuk om een maand lang bij te houden welke producten of dingen mijn favorieten waren, dus wat gebruikte ik veel? Wat heb ik pas ontdekt dat nu onderdeel is van mijn leven en wat is niet meer te missen? Bij deze deel ik een overzicht van mijn favorieten van de afgelopen tijd!





Neutrogena dagcrème


Aangezien de zon volop heeft geschenen afgelopen week, is het zeer onverstandig om je huid onbeschermd bloot te stellen aan die felle zonkracht. Nu had ik al wel een fijne zonnebrand, maar voor mijn gezicht was het elk jaar weer lastig. Ik had eerst een gezichtszonnebrand, maar als ik dat te lang op had kreeg ik een voorhoofd vol met puistjes die een tijdje bleven zitten. Dit jaar wilde ik dat niet en vroeg ik mijn vriendin Iris raad die veel van beauty weet en drogistmedewerkster is. Zij raadde mij aan om een goede dagcrème te gebruiken met een UVA en UVB filter erin van minstens factor 25, aangezien dat de factor is die je gezicht nodig heeft om beschermd te zijn. Op haar advies heb ik Neurogena gekozen. Dit is een heerlijke dagcrème die dus mijn gezicht volledig beschermt tegen de zon. Hij is ideaal voor de gevoelige huid, aangezien ik heel snel uitslag krijg van dit soort crèmes. Tot nu toe heb ik nergens last van gehad en ik smeer het al een tijdje op, dus helemaal top! De crème trekt snel in en ik krijg er ook geen onzuiverheden of puistjes van. Ideaal! Ook doen de filters hun werk prima: mijn gezicht is nog geen enkele keer verbrand!

Ganier Micellair water


Een tijdje geleden las ik een aantal artikelen over het reinigen van je gezicht. In diverse artikelen werd aangegeven dat het niet voldoende is om je gezicht enkel met water te reinigen. Water zou vuiligheid en onzuiverheden niet volledig verwijderen. Ik draag nooit make-up en dacht dat het dan niet nodig was om zo'n product te gebruiken, maar ik ging toch overstag. Er werd aangeraden om een milde reinigingswater te gebruiken, zodat je gezicht volledig wordt schoongemaakt. Zoals ik al aangaf heb ik een gevoelige huid en is mijn huid dus makkelijk vatbaar voor puistjes, mee-eters, vettigheid of juist droogheid. Daarom besloot ik om het micellair water van Garnier aan te schaffen voor de gemengde en gevoelige huid. Ik gebruik dit product nu al twee maanden en ben er zeer tevreden over. Ik gebruik het 's ochtends als ik mijn gezicht was na de nacht en 's avonds als ik mijn gezicht wil schoonmaken na een lange dag. Als ik dan op het watje kijk waar ik micellair water heb opgedaan, zit daar zo veel vuiligheid op en dat terwijl ik geen make-up draag. Mijn gezicht voelt sindsdien wel frisser aan! Heel fijn!


Dr. Organic lippenbalsem



Dit product gebruik ik al meer dan een half jaar, maar toch ben ik er nog steeds heel tevreden over! Ik schafte deze lippenbalsem aan, omdat mijn lippen in de winter heel snel droog zijn en gaan splijten. Dat is erg pijnlijk en ik was dat zat, dus zocht ik een product dat mijn lippen intensief verzorgt en vet maakt. Voorheen gebruikte ik producten als Labello en Vaseline, maar daar raakten mijn lippen verslaafd aan en door deze producten gingen ze uiteindelijk alleen nog maar meer splijten. Om deze reden ging ik naar Holland en Barrett om een natuurlijke lippenbalsem te kopen, vrij van parabenen en andere chemische troep. De verkoopster raadde mij de baslem van Dr. Organic aan. Vanaf dag één deed de balsem zijn werk en hoefde ik het ook niet als een gek op te smeren. Twee tot drie keer per week was voldoende om mijn lippen zacht te houden. Zelfs in de zomer is dit product handig. Het bevat namelijk een UVA en UVB filters. Zo zijn mijn lippen ook beschermd tegen zonlicht!


Maza Hummus tomaat-basilicum


Over naar het eten! Ik ben de laatste tijd helemaal into hummus en heb verschillende merken en soorten geproefd om uit te vinden welke ik het meest lekker vind. Momenteel is de tomaat-basilicum hummus van Maza mijn favoriet! Tomaat en basilicum zijn altijd lekker en in combinatie met hummus is het echt de hemel. Ik eet het elke dag op mijn boterhammen of op een cracker en ik zorg ervoor dat het altijd in huis is. 


Suikervrije havermoutkoekjes van Ikea 


Nog meer eten. Ik vind suikerbewust zijn heel belangrijk, daarom snoep ik ook niet heel veel. Als ik wel wat lekkers neem, probeer ik dat zo veel mogelijk zonder suiker te doen. Voor mij is een lekkere snack dus bijvoorbeeld een stukje Peijnenburg zero of een suikervrij havermoutkoekje van Ikea! In de Ikea foodstore worden deze heerlijke koekjes verkocht. Ze bestaan voor een groot deel uit havermout en zijn gezoet met stevia. Verder zit er wat margarine in en een snufje zout. Natuurlijk het feit dat ze suikervrij zijn geen excuus om de hele rol in één keer op te eten, maar je kunt verantwoord genieten. Ik vind ze echt heerlijk en als ik bij de Ikea kom neem ik altijd meteen twee of drie pakken mee, zodat ik er langere tijd van kan genieten. Ze zijn echt erg lekker en je mist geen zoetigheid door de stevia. Dit is echt mijn nieuwe craving! 


Ted Baker clutch 


Tot slot nog een mode item. Ik heb anderhalve week geleden mijn pre-master gehaald aan de Erasmus Universiteit en daarom mocht ik een cadeautje uitzoeken van mijn moeder! Al een hele tijd stond deze geweldige clutch van Ted Baker op mijn verlanglijstje. Alleen is het zo'n kleine tas en kost het zo veel geld... Daarom stelde ik de aankoop steeds uit, maar zocht ik hem wel wekelijk op in de online winkel om hem stiekem even te bewonderen. Inmiddels ben ik de gelukkige eigenaar van de clutch en ben ik er zo blij mee! Vooral het strikje vind ik geweldig! Alles wat ik nodig heb past er precies in: mijn portemonnee en telefoon. Nu hoef ik geen veel te grote tassen meer mee te sjouwen voor deze twee items als ik naar een restaurant ga, boodschappen ga doen of een ommetje ga maken. Van deze tas ga ik nog heel lang plezier bleven, thanks mam!


Wat is jouw favoriet van de afgelopen tijd?





Disclaimer: Geen van deze producten is gesponsord of geschonken door derde partijen. Alles is zelf betaald en wordt promoot puur vanuit eigen interesse!

Reacties

  1. Ik gebruik ook echt al jaren Garnier als reiniger voor mijn gezicht. Ook ik vind het echt een heel goed product waar mijn huid super op reageert. Dat tasje van Ted Baker ziet er echt geweldig uit! Wat lief dat je moeder dat cadeau heeft gedaan voor het behalen van je pre-master, gefeliciteerd nog! <3 Die hoemoes lijkt mij ook heerlijk, ik zal die eens gaan zoeken bij de Albert Heijn want ik was al op zoek naar nieuw broodbelegd, ben benieuwd! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk lijstje, altijd leuk om de favorieten van iemand te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je het tasje nu tóch hebt! Het is ook wel echt een heel leuke clutch. Ik ben stiekem ook gek op Ted Baker, maar heb vanwege de prijs nog nooit iets van dat merk gekocht. Superleuk dus dat je het tasje cadeau hebt gekregen! Zo heeft het nog een speciale betekenis ook :)
    Die hummus vind ik zelf ook erg lekker trouwens. En wat fijn dat je zo veel baat hebt bij de lippenbalsem! Ik heb sowieso al veel goede verhalen over het merk Dr. Organic gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk ik was al een tijd op zoek naar een dagcrème voor de gevoelige huid en met zonnefilters, dus ik denk dat ik ook maar eens op zoek ga naar neutrogena! Thanks voor de tip. Dat tasje van Ted Baker is echt geweldig en ook die koekjes van Ikea lijken me erg lekker, alleen kom ik niet zo vaak bij Ikea...

    Groetjes,
    Andrea

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!