Review: Animal Sheetmasks

Van mijn lieve vriendin Iris kreeg ik drie hele bijzondere en grappige gezichtsmaskertjes van MasuqeBAR. Als groot dierenliefhebber vond zij deze maskers helemaal bij mij passen en hoopte ze dat ik er plezier van zou beleven en er een stralende huid van zou krijgen. Het leek mij leuk om deze grappige maskers uit te proberen en te reviewen voor mijn blog. Hoe zijn de maskers bevallen en wat deden ze voor mijn huid? Zou ik de sheetmaskers aanraden? Lees dan gauw verder! Waarschuwing: ik zie er soms belachelijk uit op de foto's!






De pinguïn



Allereerst testte ik het pinguïn masker. Dit masker zou mijn huid moeten voeden en zuiveren. Ik was erg benieuwd! Het masker rook vrij bloemig. Er zitten lelies en rozen in verwerkt, maar ook een beetje grapefruit. Voor mij persoonlijk aangename geuren! Toen ik het masker eenmaal opdeed, vond ik het super grappig! Ik leek net echt een pinguïn en in voelde mij net Pingu! Hierdoor moest ik lachen toen ik mezelf in de spiegel zag. Ook mijn moeder wilde het masker graag zien, waardoor we allebei in de lach schoten. Echter was dit niet de bedoeling, want daardoor begon het masker los te laten, oeps. Dus na even stevig aandrukken was het tijd om te ontspannen. De geur van het masker bleef aangenaam, alleen de sheet zelf was eigenlijk iets te groot voor mijn gezicht, waardoor het minder lekker zat. Ik heb het masker zo'n 20 minuten opgehouden en ben nog even voor de spiegel gaan staan voor ik het afdeed, gewoon om eventjes lol te hebben. 
Toen ik het masker van mijn gezicht had verwijderd, merkte ik eigenlijk weinig verschil op mijn huid met voordat ik het masker had opgedaan. Mijn huid voelde hetzelfde aan: nog even ruw en vettig. Het maskertje had dus niet zo veel gedaan voor mijn huid, wat ik wel jammer vond. Een positief punt aan het masker, is dat het weinig troep achterlaat op je gezicht. Even met water afspoelen en dan is je gezicht weer schoon. 




De vos



"What does the fox say? Ding ding ding ding ding!" Door dit maskertje moest ik meteen denken aan dat gekke liedje dat een tijdje geleden helemaal populair was. Enfin, poging twee voor een maskertje. Het vosmasker bestaat uit koffie- en zoethoutextract met vitamine C. Het maskertje belooft puistjes en donkere plekjes op je huid te verminderen, waardoor je een zuiver gezicht krijgt. De geuren vond ik zelf minder prettig dan die van de pinguïn, want er kwam een nogal zware geur vanaf die niet naar koffie en niet naar zoethout rook; het rook eerder een beetje chemisch. Toen ik masker op had, vond ik het wel iets schattigs hebben! Er zat een schattig vossenneusje op en het masker had ook oortjes! Ook hier moest ik weer even om mezelf lachen, maar minder erg dan bij de pinguïn.
Een nadeel aan dit masker was dat het net als het pinguïnmasker te groot was voor mijn gezicht, waardoor het masker losliet bij mijn kin en ik dit steeds moest aandrukken.
Na het verwijderen van dit masker, leek mijn huid iets rustiger. Ik heb nogal last van een droge huid. Het masker leek voedend, alleen een paar uur later was mijn huid weer droog. De beloftes die de producten van dit masker doen, komen ze voor mijn huid niet na.


De panda 


Tot slot testte ik het pandamasker. Ik ben dol op panda's, zeker nadat ik ze een jaar lang in Ouwehands Dierenpark heb kunnen bewonderen (ik had een jaarabonnement)! Hoe leuk is het dan als ik zelf een panda kan zijn? Vol enthousiasme ging ik het pandamasker aanbrengen op mijn gezicht. Meteen was ik ontzettend teleurgesteld. Ik leek niet op een panda, maar op een enge mimespeler of een droevige clown! Wat een trieste bedoeling... Ik vond mezelf zelfs een beetje eng, maar dat kun je op de bijgevoegde de foto ook wel zien! Nope, het is echt geen panda! Ik herken er ook geen panda in.
De geuren van het masker vond ik dan weer wel prettig. Het bevatte honing, lavendel en kamille. Vooral de lavendel rook ik sterk terug. Ik vind de geur van lavendel heerlijk, dus dat was voor mij een pluspunt. De geur werkte voor mij ontspannend. Het masker belooft de huid te verzachten, te kalmeren en hydrateren. Na het verwijderen van het masker, merkte ik daar niets van. Mijn huid voelde wederom aan als hoe het voor het masker aanvoelde. Het had voor mij helaas geen wonderen verricht.



Conclusie 

Ik vind het hele leuke maskertjes. Echt heel origineel dat er dierenhoofden op een gezichtsmasker zijn gezet. De pinguïn en de vos vond ik erg goed lijken, alleen de panda was qua vormgeving een grote teleurstelling. Desondanks is het wel erg grappig om zulke sheets op je gezicht te hebben. Soms iets te grappig, waardoor het masker bijna van je gezicht valt als je te hard lacht. 
Buiten dat het erg grappig is, heeft het weinig voor mijn huid gedaan. Dat is jammer, want mijn gezicht kan wel regelmatig een goed, voedend en verzachtend maskertje gebruiken. Dat gaat helaas niet op voor deze maskers. Het deed dus helemaal niks voor mijn huid en de vos maakte zelfs mijn huid droger. Ook waren alle maskers net iets te groot voor mijn gezicht. Gelukkig roken twee van de drie maskers wel heel lekker, waardoor ik door die lekkere geuren even kon ontspannen! 

Zou ik deze maskers aanraden? Als je een keer met vriendinnen een ontspanningsavondje hebt en je wilt lachen en gekke foto's wilt maken, dan zijn dit leuke maskers! Je beleeft er echt veel lol aan en er zijn nog veel meer dieren waar je uit kunt kiezen! Je kunt je lievelingsdier uitkiezen en kijken of je erop lijkt. 
Als je echt een masker zoekt puur voor het verbeteren van de huid op je gezicht, zou ik dit niet aanraden. Voor mijn huid deed het vrij weinig en ik twijfel ook of het voor andere mensen hun huid effectief werkt. Er zit slechts een dunne laag gel in de maskers, die vrij waterig aanvoelen. Als je, net als ik, een droge, vette of gevoelig huid hebt, kun je beter een crème- of kleimasker gebruiken. 
Deze maskers zijn dus vooral leuk, maar niet heel effectief voor je huidverzorging. 


Van welk dier zou jij een maskertje willen opdoen?

Reacties

  1. Hahaha, lachwekkend is het zeker. Jammer dat het niets voor je huid doet, maar voor een gezellige avond lijkt het inderdaad wel geschikt! Ik zou sowieso een kat kiezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hilarisch hahaha! Je ziet er zo grappig uit met al die maskertjes op. De pinguïn staat je inderdaad heel goed en die Panda is echt eng... Ik herken er ook geen panda in! Ik zou graag een kat of een aap willen zijn, lijkt me wel grappig! Hoewel ik het niet zo snel zou kopen als jij zegt dat het voor je huid niet veel doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super leuk! ik wist helemaal niet dat zoiets bestond. het ziet er echt grappig uit! ik vind het vosje je erg leuk staan. die panda is een beetje jammer... maar een clown is toch ook prima haha!
    hebben ze ook een giraffe, dat is namelijk mijn lievelingsdier en daar zou ik dan wel een masker van willen!
    xoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, wat een leuke maskertjes! Die panda ziet er stiekem wel hilarisch uit. Leuk om zoiets eens uit te proberen, juist in een grappige bui of met vriendinnen inderdaad. Wel jammer dat het effect van de maskertjes niet echt denderend is.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!