Pickwick vragen

Op mijn stage drink ik elke ochtend 1 of 2 kopjes thee. Ik neem vaak mijn eigen thee mee, omdat wij op kantoor maar een beperkt aantal smaken hebben en dat zijn toevallig niet mijn lievelingssmaken. In mijn bureaulade liggen doosjes thee van Pickwick. Aan de theezakjes van Pickwick hangen altijd kaartjes met vragen. Het leek me wel leuk om een aantal vragen die ik gehad heb te beantwoorden in een blog! Er staan hele simpele vragen op, maar ook een aantal wat lastigere, waar je langer over moet nadenken. Ik vond het wel leuk om er een blog over te tikken, dus hieronder staan wat vragen van de Pickwick theezakjes die ik beantwoord!

Bron


1. Met wie zou jij 1 dag willen ruilen?

Met een koningin of prinses lijkt mij wel gaaf om eens een dagje te ruilen! Allemaal mooie jurken en juwelen dragen en je wordt geheel verzorgd. Het lijkt me dan leuk om eens een staatsbezoek te doen of iets officieel te openen en een dagje in de schijnwerpers te staan. Lijkt mij heel leuk en de rol van koningin is mij ook wel op het lijf geschreven denk ik zo!


2. Wat is het meest bijzondere dat iemand ooit voor je deed?

Oprecht en intens van mij houden. Dat doet mijn vriend Luuk elke dag van het jaar, de rest van ons leven lang. Dat is het meest bijzondere wat hij, of wie dan ook, voor mij kan doen. Dit komt helemaal niet zo vaak voor als je denkt, dus het is prachtig dat het nu wel zo is.
Bron

3. Als jij een glazen bol had, wat zou je daar graag in willen zien?

Of ik ooit een huisje vol met dieren heb, dus een hondje, konijntjes en misschien zelfs een paardje! Ik ben gek op dieren en zeur bij Luuk de oren van zijn hoofd of ik later alsjeblieft een hondje mag of konijnen. Ik zou in die glazen bol willen zien of ik die ook echt zou krijgen! Zo ja, super! Zo nee, nog harder zeuren!

4. Waar wordt je blij van?

Luuk, lieve dieren, een leuke film of serie, wandelen in de natuur, de sauna, mijn auto, mijn muziek, grapjes, lekker en gezond eten, chocolade, vakantie en vrijheid.
Bron

5.Wat is jouw ultieme geluksmoment? 

Jep... Weer een vraag waar Luuk bij betrokken is. In Luuk's armen liggen is mijn ultieme geluksmoment. Of wanneer hij tegen mij zegt dat hij van mij houdt.
Zal ik nog maar iets noemen dat niet met Luuk te maken heeft? Een ander geluksmoment is dieren die komen knuffelen of onverwacht korting krijgen als je iets koopt in de winkel en je weet niet dat het in de solden is.


6. Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen? 

Weer eens een goed boek lezen. Het is veel te lang geleden dat ik echt een goed boek vond en ook de tijd had om dit te lezen. Vroeger las ik echt heel erg veel, tegenwoordig heb ik daar zo weinig tijd voor. Het lijkt me heel prettig om weer eens languit op bed te liggen met een goed boek waar ik dan uren in kan lezen en mezelf kan laten wegzinken in het verhaal.
Bron

7. Wat at je graag toen je klein was?

Bami of nasi van mijn moeder die ze zelf maakte. Met heel veel garnalen! Tegenwoordig maakt ze dat niet meer en zou ik het ook niet zo snel meer eten, aangezien het niet de meest healthy keuze is, maar als kind kon ik hier erg van genieten. Soms maakte ze een hele grote pan en at ik binnen 2 dagen de hele pan leeg als niemand anders ervan at. Oepsie!

8. Wat is jouw favoriete theesmaak?

Sterrenmunt! Dat is echt mijn lievelingssmaak en ik weet niet waarom. Toen ik het voor het eerst dronk, vond ik het gewoon zo lekker! Geen andere smaak thee komt daarbij in de buurt, hoewel ik rooibos, zoethout, aardbeien en groene thee ook erg lekker vind.
Bron

9. Op welke beroemdheid was jij vroeger verliefd?

Op zo veel, heb je even? Ik schreef al eerder een blog over celeb crushes van vroeger. Ik vond Tom Felton altijd een lekkerding (lees Draco Malfidus). Zijn personage was heel naar, maar zonder dat platinablonde haar was het echt een hele aantrekkelijke jongen! Ook had ik een oogje op Ruud Feltkamp (Noud uit GTST). Heel lang zelfs. Het was zelfs zo erg dat ik posters van hem in mijn kamer ophing en ook interviews en foto's van hem verzamelde... Tegenwoordig vind ik hem helemaal niet zo leuk meer. Hij is best arrogant in het echt.
Ook was ik weg van Jesse McCartney en Leonardo Di Caprio toen hij nog wat jonger was.

10. Welke superkracht wil jij?

Ik twijfel tussen teleporteren of onzichtbaar zijn. Hmm... Doe dan toch maar teleporteren, want als ik niet gezien wil worden kan ik ook wegteleporteren! Het zou veel makkelijker zijn omdat te kunnen. Nooit meer reizen, wat een hoop geld bespaart, later van huis vertrekken, spontaan ergens heen gaan. Het kan allemaal!
Bron

11. Waar denk je nu aan? 

Aan mijn vakantie die begint over 3 uur precies! Nog even doorzetten en ik ben 3 weken vrij. Ja ja, heel slecht dat ik een blogje zit te typen op mijn werk, maar je kunt niet 8 uur lang non-stop werken met maar een half uurtje pauze. Soms moet je gewoon iets anders doen, om daarna weer te knallen op je werk!

12. Nooit meer chocolade of nooit meer gebak? 

Easy. Nooit meer gebak. Daar hou ik niet eens van. Ik kan niet leven zonder chocolade hoor.

Bron

Drink jij vaak thee van Pickwick? Wat is jouw lievelingssmaakje?

Reacties

  1. Die pickwick vragen zijn zo leuk! Ik beantwoord ze altijd in mijn hoofd, omdat het een beetje raar is als ik random antwoorden ga roepen haha. Mijn lievelingssmaak thee is bosvruchten en ananas/kokos. \

    Groetjes,
    Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi ja die pickwick vragen zetten je altijd aan het denken ;) Leuke blog zoals altijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!