Geplande dingen waar ik enorm naar uitkijk

Tot januari 2017 heb ik momenteel allemaal dingen gepland staan waar ik enorm naar uitkijk. Momenteel heb ik zomervakantie van school, maar loop ik nog tot december door met mijn stage. Daarna ben ik wel lekker klaar. Tussendoor (en daarna) moet er natuurlijk ruimte zijn om leuke dingen te doen, aangezien ik een beetje 'stage moe' ben. Nu heb ik op mijn stage alvast dingen die ik in mijn vrije tijd ga doen om naar uit te kijken. Lezen jullie mee? 
Afspraak met Marije

Marije heb ik al een tijdje niet gezien. Al sinds maart niet meer, toen we het K3 concert hadden waar we samen heen gingen. Het wordt dus hoogtijd om weer af te spreken. Marije gaat binnenkort een half jaar in het buitenland studeren en aangezien ze vanaf mijn huis aan de andere kant van Nederland woont, zien we elkaar vrij weinig. Reden genoeg om elkaar weer eens te zien! We zullen elkaar eind juli een dagje zien en daar heb ik zin in! Alleen heb ik nog geen idee wat we gaan doen, dat moeten we nog even overleggen, maar dat maakt het niet minder leuk!

Naar Brugge 

In augustus ga ik met Luuk twee daagjes (één nachtje) naar Brugge toe. Brugge schijnt het Venetië te zijn van Italië. Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar ik heb er wel hele goede verhalen over gehoord, dus ik ben echt heel erg benieuwd hoe het daar gaat zijn. Het zal dan vast heel mooi en romantisch zijn, precies wat je nodig hebt als je met je vriend weggaat. Sowieso wil ik winkels kijken. Brugge staat bekend om de chocolade hihi! Dus er zal ook zeker een doosje gekocht worden. 


Naar Duitsland 

Drie dagen nadat we terug zijn gekomen van Brugge, gaan Luuk en ik op vakantie naar Duitsland. We hebben daar een huisje geboekt en blijven daar ook een tijdje. Ook daar heb ik heel veel zin in, want die vakantie staat al best lang gepland. We gaan in Duitsland kastelen bezoeken, klimmen, naar de sauna, misschien paardje rijden, naar een wildpark en op de laatste dag gaan we naar Phantasialand (omdat dat op de route ligt wanneer wij terug naar huis rijden). Genoeg plannen dus! We zitten midden in de natuur, dus wandelingen maken en languit zonnen, als deze er is natuurlijk, zullen waarschijnlijk ook gaan gebeuren. Ik heb er in elk geval heel veel zin in en kijk er al maanden naar uit. Heerlijk even ertussenuit, met mijn ventje zijn en herinneringen maken. De tijd zal waarschijnlijk wel snel voorbij gaan, dat is altijd zo met leuke dingen. Maar daar ga ik nu nog niet aan denken. Eerst maar lekker verder dromen!


Mijn abonnement op de dierentuin

Al in eerdere blogs heb ik aangegeven dat ik een abonnement op de dierentuin gewonnen heb. Nog steeds ben ik hier heel blij mee en ik wil ook maandelijks de dierentuin gaan bezoeken. Ik heb echt zin om regelmatig te gaan en verschillende mensen mee te nemen, zoals mijn familie, Luuk of mijn vriendinnen. Ik kan er dan meteen een leuk dagje uit van maken en dat vind ik wel fijn, zo tussen school en stage door. Dan heb ik weer wat om naar uit te kijken, want soms valt het niet mee al dat werk... Gelukkig kan ik nu dus gratis in de dierentuin en kan ik ook zo vaak gaan wanneer ik wil. Een super leuk idee, dan is het net zo toegankelijk als de kinderboerderij!

Concert van Billy Talent

In oktober ga ik naar het concert van een van mijn favoriete bands, namelijk Billy Talent. In 2012 ben ik ook al naar een concert geweest, maar de band komt eind juli met een nieuw album en het concert is ter promotie daarvan. Toen ik zag dat er kaartjes voor waren, heb ik meteen Iris aangesproken en haar gevraagd of ze mee wilde. Zo gebeurd, zo gedaan! Ik bestelde kaartjes en nu ga ik naar het concert. Nog iets waar ik enorm naar uitkijk. Sowieso word ik er blij van als ik weer naar een concert kan. Dat is echt een leuke hobby van mij. Alleen vind ik niet zo veel artiesten goed genoeg om echt naar een concert te gaan. Daarom is het extra leuk als ik wel iemand goed genoeg vind en ik ook kan gaan.

Het einde van mijn stage 

Begin december ben ik klaar met stage. Dan heb ik in totaal 10 maanden en 1280 uur stage gelopen. Momenteel heb ik iets om naartoe te werken, wat ik heel fijn vind. Hoewel ik de stage leerzaam en leuk vind, ben ik het soms ook helemaal zat. Daarover schreef ik al in deze blog. Vandaar dat ik  het fijn vind als ik klaar ben. Wanneer ik klaar ben met stage, heb ik nog steeds één dag in de week school, maar verder heb ik super veel vrijheid (lees vakantie). In de zomer werk ik namelijk door, dus het is heerlijk als ik dan ook twee maanden eerder klaar ben. Normaal lopen de stageperiodes vanuit mijn school van februari tot juli en van september tot februari. Omdat ik doorloop, geldt dit voor mij niet. Wanneer ik klaar ben met stage, ga ik waarschijnlijk veel rusten, naar de dierentuin en werken bij mijn andere werkgever, waar ik een nul-urencontract heb. 

Ballet van Doornroosje (Tchaikovsky) 

Dit is helemaal nog ver weg. Pas in januari 2017, maar toch leuk om te benoemen. Samen met mijn moeder een oudtante ga ik naar het theater, omdat daar een balletvoorstelling is van een Russisch ballet, namelijk Doornroosje (sleeping beauty) met de muziek van Tchaikovsky, een van mijn favoriete componisten.  De voorstelling duurt 2,5 uur en we krijgen een drankje in de pauze. Super leuk! Ik ben al eerder naar een ballet van Tchaikovsky geweest, namelijk de Notenkraker. Deze was ook prachtig! Na Doornroosje hoef ik alleen nog maar het Zwanenmeer te zien en dan heb ik ze allemaal gehad. Heel veel zin in!Waar kijk jij naar uit?

Reacties

 1. Leuk lijstje!
  Ik zelf kijk uit naar de kerstvakantie, want dan ga ik een week naar Thailand! Zin in!

  Groetjes,

  Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal leuke dingen!!!:) Ik kijk uit naar de tijd dat ik klaar ben met mijn studie!! Prft duurt lang!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!