Top Vit yoghurtdrink van Melkan

Top Vit drinkyoghurt is een product van het merk Melkan. Ik zag deze drinkyoghurt in het reclamefoldertje staan tussen de aanbiedingen. Korting op drie pakken en meteen dacht ik: "Dat wil ik proberen!" 
Mama was zo lief om drie pakken voor me te kopen in de supermarkt en ook alle drie in verschillende smaken, zodat ik ze kan vergelijken en kan kijken welke ik het lekkerste vind. Dit wilde ik ook met jullie delen en hier een review overschrijven! Ben je benieuwd of het lekker smaakt? Lees dan snel verder!





Het product

Voor jullie test ik drie verschillende smaken van Top Vit, namelijk: framboos, limoen en aardbei-kers
Dit valt ook te zien op de verpakking. Wat mij zo aanspreekt aan deze drinkyoghurt is dat het 0% vet bevat, er bijna geen suiker inzit en dat het een keurmerk heeft, namelijk het groene vinkje van "ik kies bewust". Ik vind het altijd belangrijk dat ik een gezonde keuze maak ik de voeding die ik nuttig.  Hierbij kan dit vinkje helpen en aangeven wat een gezonde keuze is. Een gezonde leefstijl is voor ij een must en daar gaat deze drinkyoghurt zeker bij helpen als hij in de smaak valt! Verder bevat deze drinkyoghurt vitamine B12, B6 en B2 en is het rijk aan calcium. 

De verpakking ziet er aantrekkelijk uit, naar mijn mening. Van die kleurtjes van het fruit word ik blijk en krijg ik ook echt zin om het op te drinken, dus let's begin!


Aardbei-kers 

Naar deze drinkyoghurt ben ik het meest benieuwd, want wanneer ik drinkyoghurt heb van een ander merk neem ik altijd aardbei-kers, gewoon omdat ik dat het lekkerste vind! Daarom ben ik ook echt benieuwd hoe deze zal gaan smaken van dit merk!
Ik vind hem echt heel erg lekker! Hij is zoet en het is ook geen hele dikke substantie. Ik heb wel eens drinkyoghurt gehad die naar mijn smaak veel te dik is om te drinken, dat het een beetje op echte yoghurt lijkt of zelfs een beetje een vla structuur. Dat is bij deze niet het geval. Het is goed doen. Ik moet wel zeggen dat de kers overheerst in smaak. De aardbei proef je wat minder terug, maar dat maakt het niet minder lekker! Het helpt alleen niet echt heel erg tegen de dorst moet ik zeggen, want ik wilde eigenlijk nog wel een glas en dat terwijl ik normaal niet zoveel drink, zelfs als ik iets lekker vind. 
Smaak is helemaal goedgekeurd en deze krijgt van mij een 8!

Framboos 

Wauw, deze drinkyoghurt heeft mij echt verrast! Hij is heel zoet en nog een stuk dunner dan de aardbei-kers. Ik zou dit meer een dorstlesser noemen. Ik vond hem erg lekker en stiekem zelfs lekkerder dan aardbei-kers. Framboos associeer ik meestal met een zure smaak, maar dat was bij deze niet het geval. Ik vind hem erg lekker en het pak was daarom al vrij snel leeg. De smaak van framboos komt er duidelijk in terug en is herkenbaar in de drank. Dit is nu mijn favoriet, echt erg lekker en ik kan hem aan iedereen aanraden, als je van zoet houdt!
Deze framboos drinkyoghurt krijgt van mij een 9.


Limoen 

Naar de limoen was ik ook erg benieuwd. Vroeger hadden wij ook altijd drinkyoghurt met limoensmaak en ik weet dat ik deze altijd heel erg lekker en fris vond! Ik ben nieuwsgierig, zou deze ook zo smaken als de drinkyoghurt uit mijn kinderjaren?




Deze drinkyoghurt viel helaas tegen. Hij was niet fris en smaakte ook niet naar limoen. Ik vond deze drank ook veel te dun voor een drinkyoghurt. Te dik vind ik ook niet lekker, maar dit was gewoon ongeveer gelijk aan water, zo dun was deze substantie. Zoals ik al zei smaakte het niet naar limoen, maar ik weet ook niet waar hij wel naar smaakt. Hij kwam het dichtste in de buurt van gewone yoghurtsmaak, maar dan niet heel zuur. Ik ben niet heel enthousiast geworden. Het is de laatste smaak die ik test en daar heb ik een beetje spijt van. Ik heb nu geen andere drinkyoghurt meer over en deze is ook, naar mijn mening, echt het minst lekker en smakeloos. Teleurstellend! Pluspuntjes aan deze yoghurt zijn de kleur, hij is wel een beetje groen, net als een limoen en dat hij net als de andere drinkyoghurtsoorten gezond is.
Deze drinkyoghurt krijgt van mij een 5,5.



Welke drinkyoghurt lijkt jou het lekkerste? 


Reacties

  1. Ik vind de limoen wel lekker. :-P
    Maar de lekkerste is inderdaad framboos!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!