Shopblog: Nieuwste aankopen!

Dit is een nieuw soort blog als dat jullie normaal van mij gewend zijn, maar ik heb de laatste tijd best wel veel gekocht, dus wilde ik jullie graag mijn nieuwste aankopen laten zien. Het gaat hier vooral om kleding en haarspullen, maar toch leek het me leuk om jullie mening hierover te horen! 


Hoedje bij de eurowinkel

Misschien weten jullie wel dat ik dol ben op haar spullen en dat ik er ook gigantisch veel heb; speldjes, diademen, donuts, klemmetjes, strikjes, vlinders, bloemen, maar nu dus ook een hoedje! 
Hij is van middelgrootte, zelf had ik al een kleine, maar ik wilde een toch iets opvallender hoedje. Hij is donkerblauw, een van mijn favoriete kleuren en ik vond hem enorm schattig met die veertjes! Hij was voor slechts 1 euro te koop bij zo'n euro winkel, terwijl je er bij Claires of Bijou Brigitte er normaal een euro of 5 voor betaald, dus ik dacht meteen: "meenemen!" 


What the hell shirt van Abbey Dawn via Marktplaats 

Dit shirt kocht ik op Marktplaats, omdat kleding van Abbey Dawn, het merk van Avril Lavigne, heel moeilijk te verkrijgen is in Nederland en het hier wel te koop was. Ik zag dit shirt van What the hell:
Het shirt is een beetje oversized, maar zit enorm lekker! Avril Lavigne draagt deze ook in haar videoclip van het liedje What the hell. Daarom is het nog leuker om zo'n item te hebben, omdat je weet dat Avril het ook heeft gedragen. Ik vind het een stoer shirt en ik had hem voor ongeveer 15 euro gekocht, wat ik nog best vind meevallen. Wanneer je dit shirt vanuit het buitenland zou importeren zou je meer dan 45 euro kwijt zijn, wat enorm veel geld is. 
Het lijkt net of de letters erop zijn geverfd, maar dat is gelukkig alleen de print. Ik vind het wel een heel origineel shirt en het is ook gewoon een leuke uitspraak. Zelf zeg ik ook best vaak "what the hell..."
Hier draagt Avril precies hetzelfde shirt!


Punk is not dead shirt bij The Sting 

Bij The Sting kocht ik een soort croptop met de zin: "punk is not dead"
Ik vind het echt een heel gaaf shirt! De letters zijn rood en het lijkt alsof het met bloed is geschreven, wat ik heel stoer vind. Hij glijdt subtiel van mijn schouders af en in de zomer hou ik wel van dit soort shirtjes, sowieso vind ik het wel fijn als een van mijn schouders bloot is. Doordat het een croptop is en een hele dunne, witte stof zakt het shirtje een beetje af en schijnt het door, daarom doe ik er wel een zwarte top onder aan, zo ben ik niet half bloot. Misschien zul je denken dat het dan erg warm is, als je dit in de zomer aandoet, maar dat is niet het geval. Je voelt alleen het topje onder het shirt te zitten, want dit soort shirtjes zijn zo luchtig en van dunne stof, dat je het bijna niet voelt! 
Het shirtje pas ook goed bij mijn statement. Ik ben anti-mainstream en luister naar heel veel punk muziek, dus het past ook wel goed bij mijn gevoel en mijn mening, dus dat is nog een pluspunt!
Het shirt kostte ongeveer 10 euro.

Bloemetje bij Bijou Brigitte 

Bij mij in de stad verdwijnt de winkel Bijou Brigitte, ze hadden dus een totale leegverkoop. Normaal vind ik de sieraden en haarspullen daar altijd vrij prijzig, maar nu was er niets duurder dan zes euro, dus sloeg ik mijn slag! Ik vond dit leuke bloemetje: 
Echt heel lief dat rode bloemetje, met witte stipjes en pareltjes met kleine diamantjes eromheen in het midden! Hij was slechts 2 euro, sterk afgeprijsd, want op het kaartje stond dat hij eerst 6,50 was, dan zou ik hem zelf nooit hebben gekocht, dat is veel te duur naar mijn mening. Het rode is gemaakt van een zachte, luchtige stof, daarom ziet het bloemetje er wat minder realistisch uit, maar toch vond ik hem erg schattig en wilde ik hem graag hebben! 

Sailing the high seas full speed ahead hoodie van Abbey Dawn bij Marktplaats

Nog een item van het merk Abbey Dawn dat ik wederom op Marktplaats heb gekocht, bij dezelfde verkoper! Ik ben echt helemaal weg van dit vest en ook dit heeft net als het shirtje van The Sting blote schouders, tenminste, ik kies ervoor om hem zo te dragen, maar je kunt hem ook gewoon als een vest dragen. 
Het is een vrij lang vest, het komt tot over mijn billen. Het heeft driekwart mouwen en en grote capuchon, wat het dus een "hoodie" maakt. Onder het vest draag ik nog een witte top. Het zit echt heel erg lekker. Heel ruim en oversized, terwijl het wel gewoon mijn maat is. Ik ben verliefd op het ankertje, dat staat natuurlijk voor hoop en ik vind hem echt heel stoer staan op het vest. Als het aan mij lag zou ik nog veel meer kleding van Abbey Dawn krijgen, maar dat is lastig, omdat het nauwelijks in Nederland verkocht wordt en je anders al snel op buitenlandse sites moet gaan kijken. Ik ben ik elk geval blij dat ik al twee leuke kledingsstukken heb! Ik voel me echt een beetje Avril Lavigne op deze manier!
 Avril draagt hem ook op deze manier en zelf vond ik dat ook gaaf. Hier is nog een foto van Avril met hetzelfde vest aan: 

Een fotolijstje in Parijs

Pas geleden ben ik met drie vriendinnen van me naar Parijs geweest. Daar heb ik niet heel veel gekocht, want alles was redelijk prijzig en omdat ik de laatste tijd al best veel heb gekocht besloot ik me toch maar even in te houden! Ik heb maar een ding gekocht en dat is een fotolijstje, voor 9 euro. In Parijs heb ik veel foto's gemaakt, waaronder ook groepsfoto's met mijn vriendinnen. Ik wil graag een foto van ons allemaal in het lijstje doen, ter herinnering aan de leuke tijd in Parijs! Er komt dus nog een foto in, maar ik moet de leukste er nog even uitzoeken!


Welk item vind jij het leukste? 



Reacties

  1. ik vind dit ook wel een leuke blog hoor, zoveel geshopt! dat hoedje is echt heel schattig, lekker opvallend en leuk dat je nu allemaal kleding hebt van abbey dawn. zelf vind ik het hoedje het leukste!
    xoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!