Tag: Van 10 tot 1

Het is wel weer een keertje leuk om een tag te doen, omdat ik een hele leuke tag gevonden heb, plus dat ik niet zoveel tijd heb om aan mijn blog te werken, sorry jongens! De examens zijn net voorbij en ik ben iedere dag wel druk bezig met dingen. Daarnaast heb ik ook nog een review voor jullie die er binnenkort aankomt. Ik zit alleen op het laatste product te wachten, waardoor ik de review nog niet kan posten, hij had eigenlijk al drie dagen geleden online moeten staan. Maakt niet uit! Hij komt dus volgende week en daarom ga ik jullie nu vermaken met de van 10 tot 1 tag. 


10 dingen over mijzelf 

1. Ik hou enorm veel van schrijven, zowel van verhalen, blogs, gedichten, brieven en mailtjes! Als ik inspiratie heb zou ik dat het liefste de hele dag doen! 

2. Op mijn veertiende werd ik heel erg onzeker en kreeg ik een eetstoornis, omdat ik heel erg gepest werd op school. Gelukkig gaat het nu steeds beter en kan ik er ook aardig mee omgaan.

3. Ik hou enorm veel van dieren, maar als ik ergens een hekel aan heb, dan zijn het wel muggen. Ik vind dat zulke onnodige beestjes. Ze dienen nergens voor en zijn irritant! Ik ben ook allergisch voor ze als ze me steken. 

4. Mijn favoriete seizoen is de lente! Niet te warm, niet te koud en alle bloemetjes komen tot leven, nieuwe diertjes worden geboren. Ik kan daar echt onwijs van genieten!

5. Eigenlijk ben ik best een prinsesje. Ik hou van luxe en je zult me nooit kunnen overhalen om ergens te kamperen of een sportieve vakantie te doen met survival dingen. Geef mij maar gewoon een hotelletje of een leuke bungalow en veel zon met cultuur! 

6. In mijn vrije tijd spreek ik het liefste met mijn vrienden af, omdat ik me anders ga vervelen. Dan ga ik achter mijn laptop hangen, te veel series kijken en weet ik niet goed wat ik moet doen. Gelukkig is het met mijn vrienden altijd gezellig en verveel ik me niet meer!

7. Ik ben vrij creatief en verzin voor veel situaties vaak snel een oplossing, zowel voor mijn eigen lastige situaties als die van mijn vrienden. Ik probeer altijd met een oplossing te komen en een voorstel te doen.

8. Je kunt me 's nachts wakker maken voor een bord garnalen met als toetje chocolade ijs!

9. Vroeger toen ik 11 jaar was ben ik een keertje op televisie geweest. Dat was in een wedstrijd op Nickelodeon samen met mijn toenmalige beste vriendinnetje. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest als ik op die dag was, wat betekent trillende handjes en bijna in mijn broek plassen, maar het is wel een van de leukste ervaringen uit mijn leven!

10. Ik kan helemaal vastzitten in mijn eigen gedachte stroom en uren blijven nadenken over het leven, de toekomst, het verleden, vrienden, familie, school en problemen. Soms is het zo erg dat ik het helemaal van me afschrijf. Daarom zijn mijn blog en verhalen ook een goede uitlaatklep. 9 dingen die ik leuk vind

1. Dieren, vooral katten, honden en ijsberen!
2. Knuffelen! Met mijn vrienden, mijn ouders, ik hou enorm van knuffelen, vooral wanneer je het nodig hebt!
3. Cadeautjes uitkiezen voor vrienden hun verjaardagen.
4. Winkelen en het liefst in steden waar ik nog nooit ben geweest, des te leuker!
5. De dagen waarop de zon aanwezig is.
6. Muziek luisteren van mijn favoriete bands.
7. Tegemoedkoming scholieren, lekker elke maand 108 euro op mijn rekening zonder er iets voor te doen!
8. Concerten, hoe meer hoe beter!
9. Sims spelen en dan mensen namaken die je persoonlijk kent! 

8 dingen die ik niet leuk vind 

1. Dierenleed
2. Zeikerige mensen
3. Geen inspiratie hebben voor mijn verhalen of blog
4. Mensen die op het laatste moment een afspraak afzeggen of zich niet aan een afspraak houden
5. Onwetendheid 
6. Muggen
7. Te veel ongezond eten
8. Smartphones en social media 

7 plekken waar ik graag kom 

1. Op mijn eigen kamer, hier kan ik tot rust komen en me even afsluiten van de buitenwereld, lekker in mijn eigen vertrouwde omgeving zitten.
2. In Rens zijn huis, want daar wonen drie hele lieve katten die enorm veel aandacht vragen. Dat wil ik ze natuurlijk met alle liefde geven. Rens hoeft niet bang te zijn hoor, die krijgt ook aandacht! 
3. In het park en dan vooral in de zomer. Lekker op een handdoekje in het zonnetje liggen en kletsen met vriendinnen!
4. Berlijn, wat een mooie stad! Ik ben er een keertje met school geweest voor vijf dagen en zou graag nog eens teruggaan! 
5. Bij de vijver, waar ik de eendjes en de zwanen kan voeren, schattig!
6. In de stad, lekker winkeltjes kijken!
7. Op terrasjes als het lekker weer is, heerlijk iets fris drinken of een ijsje eten!


6 manieren om mijn hart te winnen

1. Het hebben van humor en niet bang zijn om lekker gek te doen en jezelf te zijn. Ik hou van grappen en ik vind humor echt een van de belangrijkste dingen in een relatie. Dat je een grapje durft te maken en dat je je op je gemak voelt. Dus mijn hart valt wel te veroveren als je me aan het lachen kunt maken!

2. Eerlijk en betrouwbaar zijn. Dat lijkt me juist de basis van een goede relatie. Pas als ik zeker weet dat iemand niet tegen me liegt en we elkaar kunnen vertrouwen durf ik pas een relatie aan te gaan. Je moet elkaar gewoon kunnen vertrouwen en alles tegen elkaar durven zeggen. 

3. Kleine, spontane verrassingen, zoals een doosje chocolade, een leuk kaartje of dat iemand me wil trakteren op een ijsje of een drankje of me opeens spontaan meetrekt om te dansen of me uit het niets de lucht in tilt.

4. Ook vind ik inlevingsvermogen heel belangrijk. Ik ben best gevoelig en emotioneel soms en dan is het heel fijn als je me kunt begrijpen en me wilt helpen. Ik kan snel huilen en het is fijn als iemand me dan kan troosten of een knuffel geven wanneer ik dat nodig heb en een luisterend oor biedt.

5. Me meenemen naar een concert van een van mijn favoriete bands en het dan zelf ook leuk vinden! Het is fijn als ik met iemand mijn muzieksmaak kan delen en we hetzelfde denken over bepaalde muziek en bepaalde songs! Muziek is natuurlijk best belangrijk in mijn leven!

6. Een huisdier hebben! Honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, het maakt niet uit! Als je leuke dieren hebt en je laat zien dat je een leuk en zorgzaam baasje bent, dan zit je al goed. Nee, eigenlijk is hier de eigenschap zorgzaam zijn, niet alleen voor je huisdieren, maar ook voor mij!

5 plaatsen waar ik nog heen wil

1. Zweden
2. Florida
3. Venetië
4. Parijs
5. Australië 

4 dingen of personen waar ik niet zonder kan

1. Mijn gezin, dit zijn al drie personen, maar ik zet het toch lekker onder één kopje!
2. Mijn vrienden, dit zijn ook meerdere personen, maar anders zijn mensen gekwetst als ik niet iedereen erbij zet!
3. Muziek
4. Schrijven


3 van mijn lievelingsliedjes

1. Blood in my eyes - Sum 41
2. Tears into wine - Billy Talent
3. Note to yourself - Jake Bugg 

2 wensen

1. Mijn rijbewijs halen. Ik ben nu al bijna een jaar bezig, maar het lukt steeds niet. Ik stelde mijn theorie uit, kreeg een andere rij-instructeur, omdat ik het met de eerste niet goed kon vinden en reed soms niet door drukte in verband met school. Het wordt echt tijd dat ik hem ga halen, want ik wil het zo graag. Als ik mijn rijbewijs heb, dan kan ik veel meer en heb ik een stukje meer vrijheid!

2. Op het moment mijn havodiploma halen. Donderdag krijg ik de uitslag van mijn examen en ik hoop echt zo erg dat ik het heb gehaald. Ik ben best onzeker, ook al ging ik met prachtige cijfers het examen in, je weet maar nooit... Ik hoop echt dat ik donderdag het telefoontje van mijn mentor krijg dat ik geslaagd ben. Ik heb niet voor niks bijna twee jaar lang zo hard gewerkt. 

1 laatste woord.

1. Vakantie! Omdat ik nu door de eindexamens al lekker vakantie heb en helemaal aan het genieten ben van het veel te warme weer, de vrije tijd, de verveling, afspraken met vrienden en verlang naar de dingen die nog gaan komen!


Stonden er in deze tag dingen die je nog niet van mij wist? Hebben jullie eigenlijk al vakantie? 

Reacties

 1. De meeste dingen wist ik al wel over je, maar een paar zijn nieuw. Leuk om te lezen!
  En ik moet ook donderdag afwachten... Alvast veel succes! <3
  Liefs, M

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou graag met je mee gaan naar Venetië hoor, hahah. Dus als je een maatje zoekt, count me in!
  Het meeste wist ik verder wel maar het is toch leuk om deze dingetjes eens te lezen. En je red het havo heus wel hoor! Dus zorg er maar voor dat de vlag al klaar ligt zodat ie gelijk omhoog kan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ja, nou niet alles geloven wat je leest hoor! Die katten van mij krijgen alle aandacht! :P Grapje! Maar leuke blog! :D ik wist het meeste zelf ook al wel, maar alsnog grappig om in een leuke tag overzicht te lezen ;3 Zelf heb ik nog net niet vakantie, ik moet nog ff op school vwo inhaalmodules doen, maar binnenkort daarna is het party hardy hoor! Mocht je geen vlag hebben voor donderdag, mag je de mijne wel lenen hoor! Die zal je toch sowieso nodig hebben! ;3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!