Review chocolademasker + winactie!

Tijd voor een beetje ontspanning tijdens zo'n zware tentamenweek. Ik ben begonnen aan mijn laatste tentamenweek ooit op de middelbare school, mits ik mijn examens straks haal natuurlijk. Daarbuiten moet je ook een beetje kunnen ontspannen. Een goed moment om het chocolademasker eens uit te testen! Hij ligt al een tijdje in huis, maar het was er steeds niet van gekomen. Ik was namelijk erg benieuwd naar dit masker! 


Waarnemingen

Toen ik het zakje van het maskertje open maakte kwam er al een hele chocolade walm uit het zakje, echt een super lekkere geur! Het was ook een bruine substantie. Ik kreeg stiekem meteen zin in chocolade! Toen ik het maskertje op mijn vingers nam om het aan te brengen, voelde de substantie echt als een klodder chocolade pasta en zo zag het er ook uit, bruin een beetje dikkig. Een gewoon maskertje is vaak wat meer een substantie van crème, maar dit was een stuk dikker. Ik bracht het aan op mijn gezicht en het was echt net of mijn gezicht een boterham was die besmeerd werd met chocoladepasta van Nutella! 


Werking

Het maskertje prikte niet toen het op mijn gezicht zat, wat bij sommige maskers wel zo is. Dit vind ik altijd een wat slechter teken, want hierdoor heb ik niet echt het gevoel dat het masker werkt. Ik ging lekker op bed zitten met een kop thee en een leuke serie. Naarmate van tijd werd het maskertje ook harder, doordat het opdroogde, maar de chocoladegeur bleef om me heen hangen. Je moet er wel echt van houden, van die geur, anders kun je je er na een tijdje aan gaan ergeren. Dat was bij mij niet het geval, ik kreeg juist zin in chocolade en vond de geur onwijs lekker. Het masker ging na een tijdje wel kriebelen op mijn gezicht, omdat het hard was geworden. Als een crème zacht blijft, heb ik dat minder snel. Je kon doordat het hard was ook niet echt lachen.
Voor de grap zei ik dat ik net een Surinamer leek, want opeens had ik een hele bruine huid door het chocolade masker. Het zag er trouwens niet zo uit als op de verpakking hierboven. De substantie was een stuk donkerder en veel minder gebroken en korrelig. Vaak vallen de kleuren van het masker anders uit op je huid als dat op het plaatje aangegeven staat. Ik heb geen foto van mezelf gemaakt met het maskertje op, omdat dat er niet uitziet en je waarschijnlijk zelf wel een voorstelling hebt!

Verwijderen

Wat aan het begin een ideaal maskertje leek, eindigde toch veel minder leuk. Toen ik het maskertje na ongeveer een half uurtje wilde verwijderen, ging het er amper af. Ik had had heel het zakje gebruikt en op mijn gezicht gesmeerd, dus zat het er best dik op. Doordat het hard was geworden, kreeg ik het niet goed van mijn gezicht af. Ik ging er met een washand en met warm water overheen, maar het was flink schrobben. Er vielen allemaal korrels chocolade van mijn gezicht en het harde maskertje werd door het water weer zacht en begon weer op chocolade pasta te lijken. Mijn washand raakte dus vol van de "pasta" en moest ik om de tien seconden omspoelen en uitknijpen, want het water dat uit de washand kwam werd ook helemaal bruin. Het masker ging maar niet goed weg en bleef vooral bij mijn wenkbrauwen, naast mijn neus en onder mijn ogen hangen. Na ongeveer 20 minuten schrobben en washand omspoelen was het masker er pas af. De washand kreeg ik niet goed schoon, dus moest er wasmiddel bij komen kijken en honderd keer uitknijpen voor het water wit bleef, want elke keer als ik hem uitkneep was het water nog bruin. Mijn gezicht heeft dus twee keer een scrub gehad, want ik scrub namelijk altijd met een scrubzout mijn huid voordat ik het masker aanbreng, maar nu moest het dus nog over met een washandje, zonde!


Waardering 

Eerlijk gezegd vind ik het lastig om een cijfer te geven aan dit masker. Het heeft meerdere kanten. Voordelen waren dat de geur echt onwijs lekker is voor iedereen die een chocoladeliefhebber is. De substantie vond ik wel grappig, want het deed me echt denken aan Nutella pasta. Nadelen waren dat ik het niet voelde prikken, wat ik toch graag heb als ik het maskertje net opsmeer en het verwijderen dus, want dat noem ik een gigantisch drama. Bij een normaal masker hoef je alleen maar de restanten te verwijderen en is het zo eraf, maar bij dit masker was ik 40 minuten verder. 20 voor het eraf schrobben en 20 om de washand schoon te maken, dus vuil geworden gootsteen en alle drupjes weg te werken die mijn gezicht en de washand nalieten. Ik zou hem zelf niet meer op mijn gezicht smeren, omdat het er afhalen zo'n drama is. Dat heb ik niet over voor een lekkere geur. Daarom geef ik dit masker een 5. Omdat het verwijderen van het maskertje het verpestte en het echt een drama ervan maakte. 

Winactie!

Jij kunt dit chocolademaskertje winnen! Ondanks mijn negativiteit over het verwijderen van het maskertje is het misschien wel leuk om het zelf eens uit te proberen. Misschien gaat bij jou het verwijderen wel heel anders en heb je een andere truc ervoor. Misschien bewijs je mij wel het tegendeel dat het maskertje wel degelijk werkt en goed te verwijderen is. Ik mag namelijk een maskertje weggeven! Een van jullie mag hem zelf testen en als je hem al eens getest hebt en er wel positief over was, mag je natuurlijk ook meedoen met de actie. Dit moet je ervoor doen: 
* Beantwoord de groene vraag in een reactie
* Zet er ook even bij of je het masker al wel of niet eerder hebt geprobeerd! 
* Als je anoniem reageert, zet dan wel even je voorletter(s) of naam erbij, zodat ik weet wie je bent. Mocht ik je niet kennen en je wilt toch winnen, dan is het verstandiger om niet anoniem te reageren, maar via je Google- of eigen blogaccount


De winnaar is inmiddels bekend en heeft een mailtje gehad!



Waarom zou jij dit maskertje willen uitproberen en wat zijn jouw eigen verwachtingen hiervan? Maak duidelijk waarom je kans wilt maken op het maskertje! 




Reacties

  1. Oeehh een winactie, leuk idee!
    Hmm, waarom ik het maskertje zou willen hebben... Ten eerste ben ik dol op maskertjes en chocola, geweldige combi dus. Ik zou hem vooral willen proberen omdat ik echt nog nooit zo'n maskertje tegen ben gekomen, en ik heb er al best wel veel gezien. Zelfs eentje met iets erop over kaas?? Beetje raar...
    Ik hoop wel dat het masker een stuk makkelijker eraf te halen is hoor, no offence to you ouf course, maar 40 minuten om een masker te verwijderen en je washandje schoon te krijgen is toch echt veel te veel tijd.
    Dat was em wel een beetje. Ik heb niet veel zin om aan te dikken over hoe graag ik iets wil winnen ofzo, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat maskertje is zo lekker! heb jij heel het pakje op je gezicht gesmeerd? dan krijg je het er namelijk moeilijk af. het is beter als je er twee keer van doet en een dunnere laag opsmeert, dan duurt het minder lang voordat alles eraf is. ik heb dit masker al eens geprobeerd en ik vond hem ook zo lekker! die geur was echt yummie! :) ik wil hem nog wel een keertje hebben hoor, gewoon omdat ik hem zo fijn vind.

    xoxoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Well, ik wil dat masker winnen, want ik heb hem nog nooit gebruikt. Alleen wil ik hem niet gebruiken om hem op mijn gezicht te smeren, maar om het zakje leeg te eten, nom nom! Chocolade Nutella! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me erg apart normaal echt je chocolade en nu smeer je het op je gezicht zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben dol op maskers. Heb nog nooit een chocolademasker uitgeprobeerd. Ik ben benieuwd wat het doet voor mijn huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik heb meestal een peel-off masker.

    Wil dit graag ook een keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb bijna altijd klei masker. Chocolademasker lijkt mij heerlijk, ik ben dol op chocolade! linglchoy1 @Hotmail. nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben gek op chocolade, en een masker van Chocolade lijk me heerlijk, zacht voor je huid, ik wil het graag uit proberen.

    Liesje de Waal = anneliese1970@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben gek op chocolade, maar heb het nog nooit op mijn gezicht gesmeerd...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke blog!
    Ik doe eens per maand een beauty-avondje. Meestal bind ik er een thema aan zoals natuur, liefde, ontspanning, fruit, etc. Dan zoek ik altijd een beetje een passende film, snack, maskertje en ga in bad relaxen. Ik heb al eens eerder Chocolade als thema gedaan met een ander soort chocolademasker en toen keek ik Charlie and the Chocolatefactory. Dat maskertje ging er wel makkelijk af en rook heerlijk. Nu ben ik heel erg benieuwd of dit maskertje bij mij hetzelfde doet als bij jou, daarom lijkt het me leuk om dat nog eens te doen, maar dan met dit maskertje!
    Liefs, M

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!