My life in 20 questions Tag

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst een tag deed in een blog. Ik had wel weer eens zin om een tag in te vullen en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om weer eens een tag van mij te lezen. De My life in 20 questions tag kwam ik op de blog van Jiami tegen en heb ik overgenomen, want er stonden echt leuke vragen tussen!1. Favoriete kleur?

Zonder twijfel roze! Alles moet bij mij roze zijn: laptop, auto, keukengerei, handdoeken, kleding, tandenborstel en ga zo maar door. 

2. Favoriete getal?

Dat is 4, maar waarom weet ik niet goed. Vaak gok ik op 4 als ik een getal moet raden en meestal heb ik het dan goed. Daarom denk ik dat het wel een beetje geluk brengt? 

3. Wat is je droombaan?

Pfff, dat vind ik een lastige vraag, aangezien ik niet goed weet wat ik met mijn leven wil gaan doen. Misschien dierentuin directrice? Omdat ik zo van dieren hou? Of iets van trainer, waarin ik mensen iets kan leren op het gebied van werk en ze ook kan coachen. Ik zou dan trainingen geven in bijvoorbeeld timemanagement, motivatie, samenwerken of zelfvertrouwen. Een andere leuke droombaan lijkt mij ook iets met schrijven, fulltime bloggen (als ik genoeg inspiratie heb) een eigen, succesvol tijdschrift hebben. Lastig!


4. Waar zie jij jezelf later wonen?

In een dorp! Op het platteland, maar wel dichtbij de bewoonde wereld! Mijn huis staat dan aan een weiland, dus dan heb ik koeien in mijn achtertuin haha!

5. Favoriete manier om te reizen

Sowieso de auto, om zelf mee te rijden of naast iemand te zitten. Ik vind de auto het meest betrouwbare vervoersmiddel en je kunt er meerdere dingen in vervoeren. Met een trein, vliegtuig of fiets heb je dat al minder snel, omdat je dan alles moet meesjouwen of voor je spullen moet betalen om ze mee te nemen. Een auto is gewoon praktisch en het brengt je altijd naar waar je moet zijn!

6. Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Leuke dingen met mijn vriend doen, series kijken, wandelen, dierentuin bezoeken, lekker koken, muziek luisteren, lezen en bloggen natuurlijk!


7. Favoriete kledingwinkel?

Momenteel zijn dat Forever 21, H&M en Boohoo.com. Ik heb daar de laatste tijd dat ik kleding kocht echt hele leuke items gescoord die mij leuk staan en lekker zitten en ik kan daar bijna altijd wel wat leuke kledingstukken vinden! 

8. Van wie/welke band zou jij graag een concert bijwonen?

Ik ben in mijn leven al naar bijna elk concert geweest van mijn favoriete artiest of band. De enige bands die nog op dat lijstje ontbreken zijn Paramore en Sum 41. Deze twee bands zou ik heel graag nog eens live willen zien en daar de concertsfeer bij proeven. Voor de rest ben ik al een gelukkige dame die veel van haar favoriete bands al eens live heeft gezien.

9. Favoriete thee?

Sterrenmunt! Deze komt sowieso altijd op nummer één. Daarna komen Marokkaanse mint, verse muntthee en zoethout, ook allemaal erg lekker!


10. Verzamel jij iets?

Herinneringen! Ik de vorm van kaartjes van concerten, musea, parken en films waar ik ben geweest. Maar ook door foto's, bepaalde voorwerpen, brieven en kaartjes bewaar ik herinneringen. Ik heb daar een speciale doos voor, waar ik alles in bewaar.

11. Ik kan niet slapen zonder...

Slaapmasker! Ik ben deze op mijn twaalfde gaan dragen, omdat mijn gordijnen heel veel licht doorlaten op mijn kamer en het dan in de ochtend niet donker is, waardoor ik wakker word. Ik heb een paar keer op vakantie geprobeerd om zonder slaapmasker te slapen, want daar had ik wel goed verduisterende gordijnen, alleen dat voelde zo raar en onwennig! Alsof er iets niet klopte, dat lukte dan ook niet goed, dus ik kan niet zonder slaapmasker slapen!

12. Als je één miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?

Een huis ervan kopen en inrichten voor mij en Luuk samen. Mijn grote droom is om in een heel mooi huis, wat ik hierboven al noemde, te gaan wonen en het liefst zo snel mogelijk. Met het geld dat over is wil ik ook nog een auto aanschaffen, trouwen en sparen voor later! Misschien opzij leggen voor leuke reisjes!

13. Favoriete make-up merk?

Ik draag niet zo veel make-up, maar ik heb een wenkbrauwpotlood van Essence en die bevalt heel goed!

14. Wat is je lievelings lekkernij? 

Chocolade, sowieso! En dan het liefste van Milka of hele goede bonbons uit Brugge of van Leonidas. Echt super lekker!

15. Favoriete seizoen?

Sowieso de zomer, omdat het dan lekker weer is. Dan kun je veel ondernemen, zoals dagjes uit naar het strand, naar het park, naar een pretpark of dierentuin. Je kunt lekker een terrasje pakken of een ijsje eten en zomerkleding is ook gewoon veel leuker dan winterkleding!


16. Slaap je met de deur open of dicht?

Hier kan ik heel kort in zijn: dicht.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik vond het altijd al leuk om blogs te lezen van andere mensen. Zij hadden altijd leuke artikelen en daardoor kreeg ik ook inspiratie. Ik schreef al heel graag fictieverhalen, maar een blog was net weer wat anders en dat wilde ik ook wel proberen. Vandaar dat ik in 2013 It's Meggie Time ben gestart en tot op heden nog elke maand minstens 3 blogs plaats. Ik vind het leuk om dingen te schrijven over mijn leven, mijn ervaringen, mijn mening en ik hoop ook dat mensen die het lezen het ook leuk vinden en er echt iets aan hebben. Verder is mijn blog ook een soort dagboek voor mijzelf. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om oude artikelen van mijzelf terug te lezen!

18. Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Nee, nooit gehad ook. Mijn ouders vonden het namelijk onzin om daar een abonnement op te nemen. Je betaalt dan vet veel geld en leest een tijdschrift één keer en daarna wordt hij weggegooid of schil je er aardappels op. Ik leende altijd tijdschriften uit de bibliotheek, zoals Hitkrant, Cosmo, Girlz en de Linda.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00:00? 

Slapen, haha! Ik ga tegenwoordig vrij vroeg naar bed.

20. Favoriete parfum?

Black star van Avril Lavigne. Hij is volgens mij nu niet meer verkrijgbaar, maar ik heb deze nog steeds en ik vind hem echt heel lekker ruiken. Heel zoet en vrouwelijk!


Neem de leukste vraag uit de tag over en beantwoord hem!


Reacties

  1. leuke vragen! mijn favoriete winkel is ook boohoo.com, echt super leuke dingen hebben ze daar en ik beste l ook regelmatig!

    met 1 miljoen euro zou ik gaan reizen.

    xoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!