De 10 meest gelezen blogs tussen 2013 en 2016

Laatst zat ik overzichten te bekijken van mijn oude blogs. Ik was namelijk benieuwd welke blogs er het meeste gelezen zijn in de tijd dat ik ze online heb gezet. Ik blog sinds juni 2013, al een aardige tijd dus en vroeg mij af wat voor soort blogs nu populair zijn onder mijn lezers en welke minder populair zijn. Ik heb voor jullie de 10 meest gelezen blogs, die ik ooit heb geschreven, op een rijtje gezet! Misschien is het leuk  om deze terug te lezen en als je mij nog niet zo lang volgt, dan kun je nog eens wat oude blogs van mij teruglezen. De blogs staan op volgorde van minst gelezen naar meest gelezen. Kijk maar mee!







10. Review Milka chocolade

Op 16 januari 2014 publiceerde ik een review over, de toen twee nieuwste, chocoladerepen van Milka. Ik omschreef waar het naar smaakte, beoordeelde de verpakking en gaf aan welke ik het lekkerste vond. Net als ik, waren jullie ook wel heel nieuwsgierig naar deze chocolade. Deze blog is in totaal 180 keer gelezen en staat daarmee op de tiende plaats in de meest gelezen blogs! 
Klik hier voor de bijbehorende blog


9. Mijn  liefde voor dieren

Zelf vond ik dit een hele leuke blog om te schrijven, aangezien het over dieren gaat. Blijkbaar vonden jullie dit ook een leuke blog om te lezen! In deze blog beschreef ik wat ik zo leuk vind aan dieren, hoe belangrijk dieren in mijn leven zijn en waarom ik dieren prefereer boven mensen. Ik denk dat er onder mijn lezers dan ook een aantal dierenliefhebbers zitten! Deze blog is in totaal 195 keer gelezen en gepubliceerd op 21 juni 2016, nog niet eens zo heel lang geleden dus. 
Klik hier om de bijbehorende blog te lezen

8. Hoera! Ik heb mijn rijbewijs!

24 november 2014 haalde ik mijn rijbewijs, inmiddels is dat alweer twee jaar geleden! Pas  op 21 december 2014 postte ik daar een blog over en maakte ik het ook aan jullie bekend. Ik vertelde in de blog over mijn rijexamen, over de zenuwen daarvoor, ik sprak over het aanvragen van een rijbewijs en deelde mij ervaren met mijn eerste zelfstandige momenten op de weg. Ik kreeg hele lieve reacties op deze blog en zelfs mensen van rijscholen (waar ik niet eens les bij had gehad) feliciteerden mij. Hartstikke leuk! Deze blog werd ook vaak via Google gevonden, misschien dat het daardoor komt dat er veel reacties waren en deze ook veel gelezen is. In totaal is deze blog 209 keer gelezen.

Klik hier voor de bijbehorende blog

7. Dag- en nachtcrème van Albert Heijn

In deze blog schreef ik op 11 mei 2015 een review over de dag- en nachtcrème die te koop is bij Albert Heijn. Ik reviewde zowel de dagcrème als de nachtcrème apart en gaf mijn oordeel erover. Destijds was ik er zeer tevreden over en heb ik het ook veel gebruikt. Later kon mijn huid er opeens niet meer zo goed tegen. Ik kreeg er jeuk van, mijn huid ging schilferen en het irriteerde. Vandaar dat ik de crèmes heb weggegooid en ik heb ze daarna ook niet meer gekocht. Helaas! Hopelijk heeft iedereen die deze review gelezen heeft er toch nog iets aan gehad. Deze review is 222 keer gelezen en staat daarmee op nummer 7. 
Klik hier om de bijbehorende blog te lezen

6. Het Archeon

Dit is een hele oude blog en ook echt een van mijn eerste! Deze blog werd gepubliceerd op 26 juli 2013. Ik was toen net samen met mijn vriendin Iris naar het Archeon geweest. Volgens mij hadden we dat gedaan omdat we gratis met de trein konden gaan en de toegang gratis was of zoiets. Ik beschreef wat er precies te beleven valt in het Archeon en deelde natuurlijk ook mijn eigen ervaring over het park. Ik plaatste er ook foto's bij, voor verduidelijking van mijn verhaal! Nog steeds denk ik met plezier terug aan het bezoek aan het Archeon. Het was die dag erg warm, maar Iris en ik hadden het enorm gezellig met het standbeeld van een oude Romein, dat wij Piet noemden. Deze blog is in totaal 225 keer gelezen. 
Klik hier om de bijbehorende blog te lezen

5. Bros chocolademousse 

Wat een snoepkonten zijn jullie zeg! Dit is de tweede blog in het rijtje dat over een review van eten gaat! Op 28 november 2014 probeerde ik het Bros chocolademousse toetje voor jullie uit. Ik beoordeelde de verpakking, de inhoud en gaf aan het einde een cijfer. En natuurlijk waren jullie ook allemaal benieuwd naar hoe dit toetje smaakte, anders was deze blog niet zo vaak gelezen! In totaal werd deze blog 228 keer gelezen! Hadden jullie zo veel zin in een toetje? 
Klik hier voor de bijbehorende blog


4. Gastblog: zakken voor je eindexamen, het einde van de wereld? 

Deze blog heb ik niet zelf geschreven. Deze is van mijn vriendin Marije. Op 21 april 2014 werd deze blog gepubliceerd. Ik zat toen, net als Marije, in het eindexamenjaar van de HAVO en had die maand ook allemaal blogs gerelateerd aan het eindexamen. Marije had dat jaar daarvoor al eindexamen gedaan, maar was toen helaas gezakt. Dat jaar moest ze het opnieuw doen en schreef ze een hele goede blog over zakken voor je eindexamen. Ze relativeerde heel goed wat je kon doen als je gezakt was voor je examen en deelde ook haar eigen ervaringen over zakken. Veel van jullie waren waarschijnlijk ook bang om te zakken en hadden daarom behoefte aan deze blog. In totaal werd Marije haar blog 436 keer gelezen. 
Klik hier voor de bijbehorende blog

3. Tomodachi life + winactie 

Op 20 augustus 2014 publiceerde ik een blog over een game waar ik aan verslaafd was, namelijk Tomodachi life. Dit was een game voor op de 3DS waarbij je Mii-personages moest verzorgen. Ik beschreef waar het spel over ging, wat je ermee kon doen, hoe het eruit zag en wat ik ervan vond. Destijds was ik  helemaal verslaafd. Het was op dat moment ook zomervakantie, dus ik had alle tijd om dat spel te spelen. Nu speel ik het nog heel af en toe en vind ik het nog steeds wel leuk wanneer ik  het speel. Dat wil heel wat zeggen als je twee jaar later bent en het nog steeds leuk vind! 
Er zat ook een winactie aan die blog verbonden, waarschijnlijk is hij daarom zo vaak gelezen. Je kon toen een demoversie van het spel winnen, zodat je het zelf kon ervaren hoe het was en je kon overwegen of je het wilde kopen of niet. Er waren toen ook twee winnaars aangewezen. De blog is 561 keer gelezen. 


Klik hier voor de bijbehorende blog


2. 10 soorten snoep van vroeger

We zijn alweer aangekomen bij de nummer 2 van meest gelezen blogs! Dit ging over de 10 soorten snoep van vroeger. Wauw, weer een blog over eten die populair is! Misschien moet ik maar een foodblog starten? Zelf ben ik niet zo'n snoepkont meer, maar als kind was ik dat zeker wel! In deze blog omschreef ik alle soorten snoep die vroeger populair waren en die ik zelf erg lekker vond. Deze blog werd op 24 januari 2015 gepubliceerd en is 1002 keer gelezen. 
Klik hier voor de bijbehorende blog

1. 10 liedjes die ik luister wanneer ik verliefd ben

Totaal onverwacht is dit de nummer 1 blog geworden van alle blogs die ik ooit geschreven heb. Ik heb eerlijk gezegd betere blogs geschreven, maar kennelijk vonden jullie dit erg leuk om te lezen (of zijn mensen er toevallig  bij gekomen toen zij op zoek waren naar muziek?). In deze blog benoemde ik toen liefdesliedjes die ik luisterde toen ik net verliefd was op mijn vriendje. We hadden toen net een aantal dagen een relatie en muziek versterkt altijd mijn emoties en helpt mij ook door lastige tijden of versterkt mij in goede tijden. Muziek is altijd al belangrijk geweest in mijn leven en ik schreef wel vaker blogs over muziek, maar deze is toch echt het meest populair. Hopelijk hebben jullie ook nog je inspiratie eruit kunnen halen voor zoetsappige liedjes. Deze blog is gepubliceerd op 8 november 2014 en is maar liefst 1569 keer gelezen! 
Klik hier voor de bijbehorende blog



Welke blog van mij vonden jullie het leukste tot nu toe?

Reacties

  1. oh wat leuk om al die blogs weer terug te zien, want ik volg jou al vanaf het begin dat je blogt! leuk dat je zo'n top maakt, want dat zie ik ook heel vaak bij andere bloggers. iedereen houdt wel van het eten he?

    xoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!