Bros chocolademousse

Mijn moeder kwam thuis met een nieuw soort toetje. Namelijk chocolademousse van Bros. Iedereen kent de Bros repen wel, maar er is nu dus ook een toetje van. Ik vond het wel leuk om hier een blog over te schrijven en mijn mening met jullie te delen over het toetje. Bros is niet mijn favoriete soort chocolade, maar ik was wel heel erg benieuwd naar het toetje! Daarom heb ik het ook geproefd en een review erover geschreven!






Verpakking

De verpakking sluit helemaal aan op de chocolade van Bros en is direct herkenbaar. Het is alleen niet vernieuwend, maar ik denk dat dat juist wel goed is. Zo weet je echt zeker dat het een toetje is van Bros en dat het niet een nieuw soort merk is dat deze toetjes produceert. In de verpakking zitten vier kuipjes, dus je kunt vier toetjes eten. De toetjes kosten bij de Albert Heijn 1 euro 45. Ik vind dit qua prijs wel meevallen, omdat je wel vier toetjes krijgt voor dat geld en soms betaal je voor alleen één kuipje al dit bedrag, dus naar mijn mening is het wel betaalbaar. 




Inhoud

Het kuipje weegt niet heel zwaar. Het voelt aan als een heel erg luchtig toetje. Toen ik de verpakking eraf haalde, was het toetje tot mijn verbazing niet heel groot. Het kuipje was niet zo diep en het is maar een kleine hoeveelheid die je krijgt. Dat vond ik wel jammer. Verder zag ik dat het een chocolademousse was, met donkerbruine bruine strepen erdoorheen, wat chocoladesaus zou kunnen zijn. Ik ben benieuwd hoe het smaakt!




Proeven

Toen ik mijn lepeltje in het bakje stook, kreeg ik meteen de bevestiging dat het toetje erg luchtig was. Ik nam een hapje. Op zich vond ik het wel een lekker toetje, maar vond ik het eigenlijk niet heel erg bijzonder. Het smaakte gewoon zoals elke andere willekeurige chocolademousse. Ik herkende niet per se de smaak van Bros erin terug. Het was gewoon een simpele chocolademousse die ik at, wat ik wel jammer vond. Ook was het toetje binnen ongeveer 10 happen op, wat ik ook jammer vond. De inhoud is echt te weinig en het vult ook niet goed, omdat het zo luchtig is. Voor sommige mensen kan dit een voordeel zijn, na het avondeten zit je natuurlijk al vrij snel vol kan er een klein toetje bij, zelf ben ik altijd van de toetjes die goed vullen, daar geniet ik het meest van en dan weet ik ook zeker dat ik later in de avond niets anders meer hoef te eten, omdat ik dan echt vol ben. Ondanks dat het toetje zo simpel was, vond ik hem wel lekker.



Cijfer

De Bros chocolademousse krijgt van mij een 7, omdat ik er toch iets meer van had verwacht. Een grotere hoeveelheid en een smaak die wat unieker is dan gewoon een chocolademousse. Ik had zelf meer verwacht dat het naar een chocoladereep van Bros zou smaken, maar helaas. Het is wel een lekker toetje, maar het is gewoon niet vernieuwd en dat vind ik jammer. Je moet als je met een nieuw product komt iets unieks aanbieden en ik kan voor het geld dat uitgegeven is eigenlijk een grotere hoeveelheid chocolademousse kopen van een merk dat goedkoper is. Het is wel ideaal voor eters die niet zoveel op kunnen. 






Zou jij de Bros chocolademousse ook willen proberen?

Reacties

  1. ik heb dat toetje al geproefd en ik vond hem wel erg lekker. het lijkt inderdaad niet echt op bros, maar dat maakt de smaak er niet minder op!
    xoxo djolie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!