TAG: Let's get very personal

Laatst kwam ik op  http://www.teskuh.nl/ een hele leuke TAG tegen. Aangezien ik het leuk vind om TAG's in te vullen wilde ik deze ook graag doen voor op mijn blog. Het is een vrij persoonlijke tag, met persoonlijke vragen, maar het lijkt me gewoon heel erg leuk ze te beantwoorden!

Dit wordt heel persoonlijk, ben je er klaar voor?
Nou, kom maar op dan!

Wanneer was de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Dat was eind mei. Het was net uit met mijn ex, ik had wat problemen met vrienden en ik kreeg te horen dat mijn vader was ontslagen, daarnaast had ik ook toetsweek op school. Dat brak me echt op. Het was opeens allemaal zoveel tegelijk. Ik ben daar ook vrij depressief om geweest en ik heb flink een aantal huilbuien gehad. Gelukkig gaat nu alles weer goed met me! Life goes on. Ik ben er alleen maar sterker door geworden.

Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Oh ja, heel erg eigenlijk! Ik heb enorm veel trek in garnalen. Echt, ik heb een soort garnalen verslaving. Ik vind garnalen echt heerlijk. Ik kan er nooit genoeg van krijgen! Helaas eten we vanavond spinazie met een runderschnitzel, ook erg lekker, maar het zijn helaas geen garnalen!


Als je een iemand bij je mocht hebben op het moment, wie zou dat dan zijn?
Hihi, dat zou mijn crush Aleardo zijn, als ik dan toch iedereen mag kiezen!

Zou je liever 10 kinderen hebben of geen kinderen?
Doe dan maar geen kinderen hoor! Je moet er toch niet aan denken om tien keer zwanger te zijn. Dan word je tien keer dik en dan moet je tien keer bevallen, dus lijd je tien keer pijn. Waarschijnlijk zal het na een aantal bevallingen allemaal wel wat soepeler gaan, maar het lijkt me toch niet fijn! Daarnaast is tien kinderen wel heel erg druk en moet je wel een erg groot huis hebben, als iedereen erin moet passen. Nee hoor, mij te druk, dan heb ik liever geen kinderen.

Wat hoor je op het moment van schrijven? 
Op dit moment heb ik 21 guns van Green day opstaan. Gewoon een willekeurig nummer uit een afspeellijst van youtube.

Waar denk je op het moment aan?
Makkelijk, aan eten! Door die vraag van daarnet heb ik honger gekregen en ik kan de geur van het eten al op mijn kamer ruiken. Mijn moeder is op het moment aan het koken! Het ruikt wel heel erg lekker, dus vandaar dat ik ook aan eten moet denken. Het zal niet lang duren voor we aan tafel gaan! Yummie!

Staat je bed tegen de muur aan?
Wat een gekke vraag! Mijn hoofdeinde en de linkerkant van mijn bed staan inderdaad tegen de muur aan.


Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Ja, ik probeer altijd klaar voor ze te staan. Dat vind ik belangrijk. Vrienden zijn er niet alleen in goede dagen. Als je echt goed bevriend met iemand bent, help je diegene ook door de mindere dagen heen. Ik probeer altijd naar mijn vrienden te luisteren als ze het lastig hebben, ze te helpen en ze op te vrolijken. Ze mogen me ook altijd bellen of sms'en, ook al is het midden in de nacht. De meeste doen dat niet, maar ik zou er geen problemen mee hebben. Waar ik wel problemen mee heb zijn met mensen die er niet voor mij zijn, maar ik wil voor hen in moeilijke dagen. Dan sta ik ook niet meer voor diegene klaar. Je moet het verdienen en het moet van twee kanten komen, naar mijn mening.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Dat weet ik niet zo goed meer. Volgens mij was het met mijn moeder, toen ik overstuur was over een economieproefwerk dat ik bang was niet te halen.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent? 
Ik ga ijsberen en doemscenario's in mijn hoofd halen. Tenminste, dat merk ik aan mezelf. Dan loop ik heen en weer door de kamer en bedenk ik me wat er allemaal mis kan lopen, hoe het gaat lopen en wat er daarna gaat gebeuren. Niet zo prettig!

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken?
Ja, eigenlijk wel. Het is ten eerste slecht voor zijn gezondheid. Ten tweede stinkt het ook heel erg... Ik moet er niet aan denken om iemand te zoenen die net een sigaret op heeft, dan kun je net zo goed een asbak uit gaan likken. Ook zijn kleding gaat ernaar stinken en als hij rookt en ik sta daarbij, ga ik ook stinken. Nee bedankt hoor. Roken is voor mij ook gewoon echt een afknapper bij een man.


Heb je het gevoel dat je binnenkort gekwetst gaat worden door iemand? 
Hmm, ja. Misschien door mijn crush. Ik zit er al heel erg lang over te denken om hem mee uit te vragen. Dat we samen iets gaan drinken in een café of samen naar een concert gaan. Ik heb er alleen niet zoveel moed voor. Ik ben bang afgewezen te worden. Iedereen zegt tegen me: Een nee heb je, een ja kun je krijgen.
Maar toch ben ik gewoon bang dat hij me raar aankijkt en nee gaat zeggen.

Kun jij je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar, leuk vond? 
Ja, dat was mijn ex. Vorig jaar had ik nog een relatie met hem. Alleen zat ik vorig jaar rond deze tijd in Berlijn, dat is ook alweer een jaar geleden!

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst? 
Aan de toekomst denk ik. Ik stel me dagelijks voor hoe het is om straks mijn rijbewijs te hebben. Dan bedenk ik waar ik allemaal heen zou kunnen rijden en wat voor leuke dingen ik ga ondernemen. Ook denk ik vaak aan een leven met mijn crush samen. Hoe het zou zijn als we getrouwd zouden zijn of gaan samenwonen. Hoe ons huis er dan uitziet, wat voor relatie we dan hebben. Ik denk ook wel eens aan het verleden of aan het heden, maar ik merk gewoon aan mezelf dat ik meer een "later" persoon ben.

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht? 
Tussen de zeven en de acht uur. Ik vind het belangrijk voldoende te slapen, vooral als ik naar school moet de volgende dag. Een goede nachtrust zorgt voor betere concentratie. Dan val je niet in slaap tijdens de les, wat ik sommige klasgenoten soms wel zie doen!


Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Dat hangt er vanaf. Ik kan me wel vrij makkelijk aanpassen bij andere. Thuis ben ik wel een beetje een prinses die regels en eisen stelt, maar bij andere probeer ik altijd meteen genoegen te nemen met wat ze me aanbieden. Daarnaast hangt het ook erg van jouw persoonlijkheid af. Ik mag je of ik mag je niet, maar dat zal andersom waarschijnlijk ook wel zo zijn.

Haat jij de persoon met wie je voor het laatst een gesprek hebt gehad? 
Ik snap de vraag niet goed. Gaat het hier om de persoon die ik het laatste gesproken heb of om een persoon die ik gesproken heb, maar daarna nooit meer heb gezien?
Als het gaat om de persoon die ik het laatste gesproken heb, dan is het antwoord nee. Ik haat haar absoluut niet.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Zoethout thee, yummie!

Wat voor soort bed heb jij?
Een eenpersoons boxspring. De precieze afmetingen weet ik niet, maar ik weet wel dat hij erg lekker ligt en dat ik heel tevreden ben met mijn bedje!

Hou jij van de regen of haat jij het? 
Ik vind regen niet zo erg, zolang ik maar binnen zit! Ik heb er wel een hekel aan als ik naar buiten moet en het regent. Dan is het altijd zo koud, je wordt nat, je haar gaat raar zitten en alle druppels komen in je ogen als de wind in je gezicht staat. Dat vind ik gewoon niet prettig. Als ik binnen zit kan ik er wel van houden. Ik vind het heerlijk om te horen hoe de regen op mijn raam tikt. Dat is een erg rustgevend geluid. Bij regen slaap ik ook altijd veel lekkerder!


Heb je ooit iets gedaan terwijl je altijd tegen jezelf had gezegd dat je het nooit moest doen?
Vast wel, ik kan nu niet zo snel op een ding komen. Misschien een relatie beginnen over internet. Dat was toch al gedoemd te mislukken en ik viel ook meer op de online persoon dan op het echte persoon. Ik had ook tegen mezelf van te voren gezegd dat het niet verstandig was, maar ik had niet naar mezelf geluisterd.

Zien mensen jou als een optimist of als een pessimist? 
Ik heb geen idee hoe mensen me zien? Ik vind mezelf altijd eerder een pessimist als een optimist. Ik bekijk dingen altijd eerst van de negatieve kant, voordat ik de positieve kanten kan zien of het positieve vind ik niet positief genoeg, waardoor ik negatief blijf denken. Misschien straal ik dat ook wel af op andere mensen, dus ik denk wel dat ze me zien als een pessimist.

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Met Iris! Toen ik haar liet zien dat ik auto kan rijden, zonder mijn rijbewijs te hebben en dat het veilig is! Natuurlijk heb ik wel rijles. Ik heb met haar wat rondjes over de parkeerplaats gereden en ze vond dat ik goed en veilig reed, dat is altijd fijn om te horen!

Wat is de laatst film die je in de bioscoop hebt gezien en met wie heb je die gezien? 
Les Miserables met mijn ex. Het is alweer veel te lang geleden dat ik naar de bioscoop ben geweest! Ik heb steeds geen tijd of er draaien geen films die ik echt moet zien. Het wordt wel weer een keer tijd dat er leuke dingen gaan draaien!


Ben je een keer gekwetst door iemand van wie je niet verwacht had dat die je zou kwetsen?
Ja, van een vriend van me. We hadden altijd een erg goede band, maar op een moment deed hij me zoveel pijn en liet hij me vallen. Inmiddels is alles weer goed tussen ons, ik had het alleen niet verwacht en dat was ook wel een hele rotte tijd.

Je ouders zijn op vakantie, zou je een groot feest geven?
Nee, daarvan komt er te veel ellende. Er wordt een enorme troep gemaakt in huis, je moet alles zelf opruimen, mensen kunnen er misbruik van gaan maken, nee bedankt. Ik zou wel regelmatig vrienden uitnodigen om me minder eenzaam te voelen en dan hebben we de woonkamer gewoon voor ons zelf, maar een groot feest geven zou ik niet zien zitten. Ik ken ook niet zoveel mensen die ik dan zou willen uitnodigen!

Heb je spijt van je vorige relatie?
Misschien een beetje. Hij paste totaal niet bij me en mijn hele omgeving zei dat ook tegen me. Ik wilde alleen niet luisteren. Dat krijg je ervan als je een roze bril op hebt!

Spendeer jij je weekend liever bij een concert of in de discotheek?
Sowieso bij een concert! Ik ben dol op concerten en probeer ook zo vaak mogelijk gaan als mijn favoriete bands naar mijn woonplaats komen of als bands uit het buitenland naar Nederland komen. Ik vind concerten heerlijk, vooral als ik helemaal vooraan sta en goed zicht heb. Daar probeer ik ook altijd voor te zorgen! In een discotheek zou ik me maar ongemakkelijk voelen. Daar is vaak iedereen dronken en schuren ze tegen je aan op de dansvloer.

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde soort type jongens valt? 
Nee niet echt, tot nu toe waren ze allemaal heel verschillend, maar ze waren allemaal niet goed genoeg voor mij helaas, dat hebben ze dan wel weer met elkaar gemeen. Maar qua innerlijk vaak niet en qua uiterlijk ook niet.


Heb je ooit een grapje gemaakt over een persoon, waardoor hij vervolgens moest huilen?
Nee! Dat is gewoon heel gemeen. Een grapje moet leuk zijn, niet gemeen.

Denk je dat je te veel aandacht aan je uiterlijk besteed? 
Nee hoor, ik draag geen make-up. Mijn haar zit binnen vijf minuten prima en ik draag alleen kleding die ik zelf heel erg leuk vind. Ik sta geen uren voor de spiegel. Daar heb ik ook helemaal niet het geduld voor. Als ik er maar een beetje fatsoenlijk uitzie vind ik het allemaal prima. Ik hou niet zo van tutten, ik wil gewoon snel klaar zijn, dan heb ik tijd voor leukere dingen.

Ben jij snel jaloers?
Nee niet echt. Misschien als mijn crush met een ander meisje staat te praten. Maar ik ben niet jaloers op spullen van andere mensen of relaties van andere mensen. Ik gun het andere en als ik zelf zoiets wil, dan moet ik daar ook zelf voor zorgen!

Heb je afgelopen week kleding gekocht?
Nee, en ik moet ook zeggen dat ik al heel erg lang geen kleding meer gekocht heb! Ik slaag steeds maar niet en kan niets naar mijn smaak vinden in de winkels! Het liefste zou ik gewoon mijn eigen kleding gaan ontwerpen, maar ik kan totaal niet tekenen en dan moet ik het ook nog in elkaar zetten. Dat gaat niet werken, want ik ben niet handig!

Mis je iemand op het moment, zo ja, wie? 
Op het moment mis ik eigenlijk helemaal niemand!

Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Mijn ouders, toen we ruzie hadden, maar dat is inmiddels alweer een maand geleden. Ik heb de laatste tijd niet echt meer gehuild!

Maakt de gedachte aan je ex je woedend?
Nee hoor, we zijn goed uit elkaar gegaan, zonder ruzie.

Wat doe je morgen?
Eerst moet ik mijn tentamen Nederlands maken, daar ben ik echt heel zenuwachtig voor! Gelukkig is wel de laatste, want daarna heb ik lekker vakantie! Dus dat ga ik vieren met een lekkere kop thee en veel vrijheid voor mezelf, hihi!


Ben jij zo'n persoon die om de haverklap een vriendje heeft? 
Nee absoluut niet. Ik moet wel zeggen dat ik snel verliefd kan worden op iemand. Ik ben nogal een jongensgek en ik vind het heerlijk om naar jongens te kijken. Als ik iemand beter leer kennen en ik merk dat het klikt, kan ik vrij snel verliefd worden. Tot nu toe heb ik maar 1 relatie gehad in de zeventien jaar dat ik besta, dus je kunt niet zeggen dat ik altijd een ander vriendje heb, gelukkig niet zeg!

Is er iemand die je graag zou willen zien op dit moment? 
Mijn crush, gewoon om te vragen hoe het met hem gaat.

Heeft je ex je ooit bedrogen?
Nope

Wie was de laatste persoon met wie je een serieus gesprek hebt gevoerd?
Met Iris

Hoe was je week? (Geef een cijfer van 1 tot en met 10)
Ondanks dat ik hard moest leren en tentamens moest doen, toch een 7.

Heb je een vriend van het andere geslacht waarmee je goed kunt praten?
Ja, twee vrienden zelfs! Bart en Rik!

Wat deed je gisteren avond om twaalf uur? 
Toen schreef ik aan mijn verhaal Bitterzoet! Een vrijscene tussen twee geliefden, die bijna werden betrapt! Super leuk om dat te beschrijven!

Wat is je stemming op dit moment?
Een beetje gestrest. Ik moet na deze blog leren voor mijn Nederlands tentamen. Gelukkig gaat mijn vriendin, Marije, me daarbij helpen!

Is er afgelopen maand iets gebeurd wat je heel blij maakte?
Jazeker, mijn crush ging in de pauze gitaar voor me spelen. We zaten helemaal alleen, samen, op de bank en hij speelde 20 minuten lang alle liedjes voor me die hij kon spelen. Dat was echt heel fijn en we hadden het leuk samen. Dat mag hij wel vaker voor me doen!

Wie moet beginnen met een kus? De jongen of het meisje? 
De jongen, ik vind het prettig als hij "de leiding" neemt en initiatief toont. Alleen wel met mijn toestemming hoor! Ik laat me niet zomaar door de eerste best gozer kussen.

Heb je plannen voor dit weekend? 
Ik ga sowieso uitslapen, na deze veel te lange en veel te zware toetsweek. Ook denk ik dat mijn moeder en ik nog eventjes de stad ingaan samen en ik heb heel veel zin om sims 2 te spelen en aan Bitterzoet te schrijven, dus ik denk dat ik dat dit weekend ook maar lekker ga doen!


Wow, dat was een lange tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om al deze vragen en mijn antwoorden erop te lezen! Ik vond het in elk geval leuk om in te vullen en ik ben zo eerlijk mogelijk geweest. Nu heb ik nog een leuke opdracht voor jullie. 


Kies de vraag uit die jou het meeste aansprak en geef daar jouw eigen antwoord op! 



Reacties

  1. Wat leuk, zo kom ik nog eens iets over je te weten!
    Ik heb ook een vraag gekozen, die van zou het je uitmaken als je vriend zou roken?

    Mij zou dat ook heel erg uitmaken, want zoals jij zelf al zegt dat is gewoon heel vies! Ik zou geen vriendje willen die rookt, gatsie!
    Goede blog weer.

    Groetjes, Djolie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb je ooit iets gedaan terwijl je tegen jezelf hebt gezegd dat je het nooit moest doen?
    ja, ik heb een keer mijn haar blauw laten verven, zo van die plukjes en dat stond eigenlijk niet. vroeger vond ik gekleurd haar ook niet mooi, maar het was voor carnaval, maar ik liep wel voor schudt. stom van mij!

    xx J

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!